perjantai 27. huhtikuuta 2012

Varpaisillaan

Minulla on ollut geelaukset varpaankynsissä viime joulukuusta asti. Otin ne alunperin lomamatkaa varten saatuani lahjakortin kynsihoitoon, enkä sitten raaskinutkaan luopua niistä. Olen huollattanut kynsiä tähän mennessä kaksi kertaa ja aion pitää saman linjan ainakin syksyyn asti, nämä ovat vain niin kivat! Hassua sinänsä, koska en ole koskaan ollut mikään kynsienlakkaajatyyppi - ehkä siksi nämä viehättävätkin, kun ovat niin helpot. Huolto noin 8-10 viikon välein riittää ja aikaa operaatiossa kuluu reilu tunti. Tällä hetkellä minulla on tavallinen ranskalainen manikyyri höystettynä tuollaisella vähän leveämmällä glitter-raidalla. Seuraavaksi kerraksi suunniteltiin jo kynsihoitajan kanssa kesäisiä kukkakuviointeja isovarpaisiin. :)


Toivotan sandaalikelit tervetulleiksi vaikka heti!

8 kommenttia:

 1. On varmasti erittäin kätevät. :) Pitää kyllä varmasti harkita itsekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäksi kyllä kivat! Huono puoli on se, ettei pysty itse poistamaan vaan täytyy käydä viilauttamassa kunnon laitteilla pois kynnen pinnasta sitten kun geeleistä haluaa luopua.

   Poista
  2. Totta.. :) Kurkkaappas blogiini, sinua odottaa siellä ylläri. :)

   http://imageblackandwhite.blogspot.com/2012/04/tunnustus-versatile-blogger-award.html

   Poista
 2. Miten söpöä! Olet kyllä vähän hassu. Minäkin odotan sandaalikelejä ja erityisesti pääseväni eroon puristavista sukkahousuista. Geelit on sulle kyllä hyvät, sillä kynsien lakkaaminen ison masun kanssa on melkoista akrobatiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, lopputulos vois olla erittäin mielenkiintoinen, koska en ole koskaan ennenkään osannut lakata siististi varpaankynsiä. :D

   Poista
 3. Löysin sun blogin ihan sattumalta Karkkipäivä-blogin kautta ja sen jälkeen olen lueskellut säännöllisesti. Kivoja juttuja ja mukavasti muistuu mieleen omat fiilikset juuri äitiysloman alettua reilu vuosi sitten. Toivottavasti jatkat blogin pitoa pitkään :)
  t. s & o & s porvoosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG olen paljastunut, hurjaa. :D. Tervetuloa vaan matkaan! Katsotaan miten inspiraatiota kirjoitteluun riittää, ja ennen kaikkea aikaa sitten hetken päästä.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!