lauantai 28. huhtikuuta 2012

Reipastus & raikastus


Olohuone koki pienen ja ihan edullisen muodonmuutoksen. Ilmeestä tuli nyt minun mielestäni toivotusti vähän reippaampi. Nappasin IKEAsta mukaan ison valokuvakehyksen, mustan torkkupeiton, mustan ruudullisen Ingamaj-paneeliverhon sekä, kyllä, mustan säilytyslaatikon ritiläpenkin alle - kaivattu piilopaikka lehdille, keskeneräisille kirjoille, latureille sekä läppäreille.

Tauluun löytyi kangas Marimekosta. Tämä uutuuskangas on nimeltään Metropoli ja tykkäsin siitä jo nettisivujen kuvissa. Livenä kuitenkin ihastuin lopullisesti, nimittäin kuosi ei olekaan ihan marimekkomaisen mustavalkoinen vaan pohjasävy on hieman beigeen vivahtava, sopii siis paremmin meidän muihin tekstiileihin ja on muutenkin "pehmeämpi". 100 % puuvillakangas on kauniisti valuvaa ja ohuehkoa matskua, tosi kivan tuntuista. Edellinen Marimekon kangasihastukseni Olkikukka lopetettiin aikanaan pian sen jälkeen kun ehdin verhot ostaa - jos Metropoli kokee saman kohtalon niin vinkatkaa, tätä haluan jemmaan!

Paneeliverhon vaihdoksella saa muuten tilan tosi helposti eri näköiseksi. Meiltä löytyy yksi tuollainen metallinen tukilista, jolla verhon saa laskeutumaan kauniisti ja olen sitä vain siirtänyt verhosta toiseen, ihan kätevää. Ostin nytkin samalla myös toisen verhon, vaaleamman ja puunsävyisen (kun en osannut päättää), ehkä vaihdan sen jossain vaiheessa kun aletaan kaivata vaihtelua.


Ja tältähän olohuone näytti aiemmin. Vanha paneeliverho oli väriltään tummanruskea
ja taulussakin oli enemmän ruskean sävyjä (kuvan saa klikattua suuremmaksi):

 

Mitäs mieltä muutoksesta?


7 kommenttia:

 1. No, on kyllä tosi kiva muutos! Olet uskomattoman tehokas ja nopea kekseliäisyyden lisäksi. Valokuvakehys on upea idea ja oranssi tyyny piste iin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu me ajateltiinkin, että väriä voisi tyynyjen muodossa tuoda tähän lisääkin.

   Poista
  2. Tosi kiva on minunkin mielestäni! Musta ja tummanharmaa (ja miksei tummanruskeakin) on tosi hyviä sisustusvärejä just noin pieninä annoksina, antaa ryhtiä ja ilmettä! Taulu on kaunis, pitäisi ehkä itsekin harkita kangastaulua. Meiltä puuttuu vielä verhot kokonaan uudesta asunnosta, ja kesäksi pitää kyllä jotain saada, koska aurinko paistaa koko illan esteettömästi olohuoneeseen.

   Poista
 2. Ääh, onnistuin klikkaamaan vastaa-nappulaa kommentin sijaan! No, haitanneeko tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän tuo tosiaankaan haittaa, kiva kun kommentoit joka tapauksessa! Kangastaulu on ainakin toosi helppo ja edullinen toteuttaa, ja tietysti taulun ilmettä saa helposti vaihdettuakin kun kyllästyy.

   Poista
 3. Tosi hyvältä näyttää! Tykkään! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!