sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Häävieraana

Pääsimme koko perhe eilen vieraaksi lämminhenkisiin ja kauniisiin häihin. Asustani on valitettavasti vain yksi kuva ja sekin tuollaisella todella kömpelöllä poseerauksella. Espritin musta mekko valikoitui päälle siksi, että yläosan "piilokietaisumallinen" leikkaus sopi erinomaisesti imetykseen. Mekon päälle laitoin Vilan pitsijakun ja jalkaan mukavat sandaletit pienellä korolla. Korupuolta hoiti uusi Kalevala Korun Pore-setti. Olisin varmaan valinnut silkkimekon ja satiinikengät normaalisti tällaisiin juhliin, mutta tällä kertaa rypistymätön, pesukoneen kestävä asu ja mukavat kengät olivat hyvä valinta kun vauvaa tuli pidettyä paljon sylissä ja vaippaa vaihdettua vessan lattialla.


Tuo mekko on rypistymätöntä ja hyvin laskeutuvaa materiaalia, tosi monikäyttöinen siis. Mutta mietin vain, että onkohan helman mitta hieman tätimäinen...? Taidan lyhennyttää tuota ihan hieman niin, että polvet näkyvät kunnolla. Olen muutenkin enemmän lyhyiden helmojen tyyppi.

Hääjuhlissa on aina niin ainutlaatuisen hieno tunnelma, niin nytkin. Juhlapaikka oli koristeltu oikein tyylikkäästi!


Oli mukavaa päästä mukaan viettämään hääparin ainutlaatuista päivää ja käydä mummilassa, mutta nyt on kivaa jatkaa lomailua kotioloissa. Pitäisikin seuraavaksi purkaa nuo isot kassilliset tavaraa...

2 kommenttia:

  1. Kaunis asu! Pitsihän on nyt kovasti muotia. Ps. Ehkä mäkin nyt uskallan paljastaa tän mun oman "blogin", joskin mun versiossa päivitystahti on mitä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitsi on kestosuosikki mun vaatekaapissa jo tosi pitkältä ajalta, nyt tosiaan erityisesti pinnalla. Kivan oloinen blogi sulla, lisään lukulistoille!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!