perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäisen viettoon

Hyvää pitkäperjantaita kaikille! Me ollaan täällä lähdössä pääsiäisen viettoon, länsirannikolle suuntaamme muutamaksi päiväksi - kuinkas muutenkaan. Tein eilen viemisiksi sitruunapiiraan Rillan kodin ohjeen mukaan ja siivottiin kotia. Tykkään aina siivoilla ennen reissua, jotta on sitten mukavampi palata kotiin (purkamaan laukkuja ja selvittämään pyykkivuorta). Pikku-T jännittää tosi paljon imuria ja silloin kun imuroidaan, pitää aina päästä toisen vanhemman syliin katselemaan. Myös sähkövatkain on aika hurja kapistus.


Käänsin keittiön maton toisinpäin ja huone avartui kummasti. Lisäksi vaaravyöhyke syöttötuolin alla pieneni. Muutos se on pienikin muutos ja nyt ei ole ollut isommille tarvettakaan, jotenkin sisustusinnostus on nyt pienellä tauolla. Muuten mun hiukset näyttää ihan kamalan tummilta tuossa yllä olevassa kuvassa, en tykkää. Kampaajani mukaan mulla tummeni oma väri raskausaikana, kuulemma seasta löytyi melkein mustaa. :( Höh, haluaisin olla vaalea, mutta en kuitenkaan pahassa värjäys- ja juurikasvukierteessä. Raskaus ja imetys ovat kyllä jättäneet melkoiset jälkensä tähän päähän. Syksyllä hiuksia lähti ihan tupoittain ja nyt niiden tilalle kasvaa pikkuhiusta kauttaaltaan.

Pääiäisen viettoon pakataan ulkoiluvermeitä, on luvattu ihan mielettömän hienoja aurinkoisia päiviä! Suunnitelmissa on lisäksi tietysi herkutella hyvillä ruuilla ja juomilla. Aiomme myös käydä uimahallissa kokeilemassa ihan ekaa kertaa pikkumiehen kanssa. Alla olevassa kuvassa näkyvät meidän molempien, äidin ja pojan, uudet kevättakit. Vähän väriä kehiin. :) Tosin en tiedä tarkeneeko noilla kuitenkaan ihan vielä...


Aikamoinen tavaramäärä lähtee kyllä nykyään reissuille mukaan. Vaipat, ruuat, maidot, vaihtovaatteet, matkasänky, peitto, rattaat... Nyt tavaramäärä on varmaan huipussaan ja vähenee sitten kun T alkaa syödä meidän muiden kanssa samaa ruokaa ja jossain vaiheessa voi luopua rattaista ja vaipoistakin.


Tähän loppuun vielä pieni värikäs piristys. Nimittäin tilailin vähän valokuvia Ifolorilta ja katsokaas kuinka kivassa kuoressa ne saapuivat! Tuo värikäs pikku kansio on A4-kokoa ja kestävän oloista materiaalia, pääsee siis ehdottomasti jatkokäyttöön.


Tällaisin sillisalaattiterveisin toivottelen kivaa pääsiäistä!

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Irina ja samoin sinulle - vielä ehtii toivottaa ainakin hyvää 2. pääsiäispäivää! ;)

      Poista
  2. Ihanaa reissua! Tarkistapa muuten, saako uimahallissa pitää uimavaippoja. Kaikkialla ei saa ;) Ja nam, tuo piirakkka on varmasti herkullinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piirakka oli kyllä hyvä, helppo resepti ja maukas lopputulos. :) Taas oli blogien lukemisesta hyötyä. ;) Me ei valitettavasti päästy uimahalliin asti, kun T:lle tuli joku pieni flunssa ja hän oli tosi väsynyt juuri tuona suunniteltuna päivänä, toisella kertaa sitten.

      Poista
  3. Tervetuloa pikku-T. ja vanhemmat! Saatte papan herkullista lammaspaistia ja sitruunapiirakka sopii mainiosti jälkkäriksi.
    Uimahallireissua odotamme kaikki, myös T:n tädit!
    Pian nähdään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viimeisestä! Uimahalliin sitten ens kerralla eikö vaan? :)

      Poista
  4. Enpä ole tiennytkään, ettei kaikissa uimahalleissa saa käyttää uimavaippoja! Mites siellä sitten pienokaiset polskii?

    Noita Ifolorin kuoria on muuten tosi monta erilaista kuosia ja ne on kaikki yhtä hienoja!

    Aika ergonominen tuo sinun leipomisasentosi... ;) Ihania muuten nuo sitruunakuvat!

    Nuo puurohiutaleet on muuten aika viheliäisiä kuskattavia... Muistan eräänkin kerran tuuletelleeni matkalaukkua sisuskaluja myöten, kun sitä hiutalehöttöä on ihan joka puolella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä jäi tosiaan nyt selvittämättä, saako Porin uimahallissa käyttää uimavaippoja, koska T:lle nousi vähän lämpöä sunnuntaina. Harmi.

      Mulla on jemmassa viime kesältä yksi myöskin hieno ja värikäs Ifolorin kuori. Tosi kivaa, että tuollaiseenkin pieneen asiaan panostetaan! Perus-valkoisina päätyisivät varmaan roskakoriin, mutta nyt ei raaski heittää pois kun ovat niin nättejä.

      Puurohiutaleet ovat kyllä tosiaan melko hankalia kuskattavia, joku muovipussi kannattaa sitoa avatun paketin ympärille tosi tiukkaan...

      Poista

Ilahdun kommentistasi!