perjantai 1. maaliskuuta 2013

Synttäriarvonta!

Mukavaa maaliskuuta, se on kevät nyt! Tänään on juhlapäivä, blogini vauvavuosi on takana. On siis tasan vuosi siitä kun kädet vapisten, pitkän harkinnan ja haaveilun jälkeen julkaisin ensimmäisen postaukseni. Sen jälkeen olen viettänyt lukuisia kivoja hetkiä tämän blogini parissa. Noin 54 000 sivun katselua, 233 postausta, 950 kommenttia. Eivät mitään suuria tilastoja todellakaan, mutta olen todella iloinen jokaisesta kävijästä ja kivasta kommentista. Olette ihania!


Blogin kirjoittaminen on ollut juuri niin antoisaa kuin odotinkin, tai oikeastaan vielä antoisampaa. Tekstin tuottaminen ja valokuvaaminen ovat aina olleet minulle mieluisia juttuja, joten ei se ihmekään, että bloggaus on ollut niin kivaa! Aikaahan tämä toki on nielaissut - kuten mikä tahansa rakas harrastus - mutta sanoisin, että time well spent. Niin paljon iloa arkeen olen saanut, ja kuten olen ennenkin todennut, tämä pikku nurkkaukseni on ollut varsinainen henkireikä kotiäitiyden lomassa.


Oman blogin myötä olen myös laajentanut huimasti seuraamieni blogien määrää ja löytänyt niiden joukosta todellisia helmiä ja vertaistukea. Ja välillä niitä vaarallisia himotuksiakin sisustuksen saralla, kröhöm. Niin, ja olen myöskin tämän vuoden aikana huomannut, että minä todellakin rakastan sisustamista ja toivoisin voivani jopa työskennellä sen parissa joskus jollain tavalla.

Blogisynttärien kunniaksi halusin järjestää teille ihan omin voimin pienen arvonnan. Tykkään Marimekon Puutarhurin parhaat -kuosista kuin hullu puurosta ja kevätkodin piristykseksi oli ihan pakko saada sarjan pannulappu. Meillä on melkein aina tuossa keittiön tasolla Siirtolapuutarha-kulho, joka on aivan nappipari sille. 


Jollekin teistä arvon puolestaan tuon Puutarhurin parhaat -uunikintaan! Pohjasävyltään kinnas on hyvin vaalea harmaa, kuviot ovat mustaa ja valkoista. Aivan ihana. :) Osallistut arvontaan jättämällä kommentin (muista nimimerkki!) tähän postaukseen. Toisen arvan saat, jos linkität tähän arvontaan omassa blogissasi, mainitsethan tuolloin kahdesta arvasta erikseen. Arvonta sulkeutuu viikon kuluttua eli perjantaina 8.3. kello 10. Sanavahvistus on muuten taas pois päältä, joten ei tarvitse tapella niiden haaleiden numeroiden ja käsittämättömien kirjainten kanssa.

Onnea arvontaan ja mukavaa aurinkoista perjantaita kaikille!

65 kommenttia:

  1. Oi, minulle yksi uunikinnas kiitos ;) Mukana kahdella arvalla.

    Ja samalla käytän hyväkseni tilaisuutta kiittää ihanasta blogista, joka tarjoaa minulle iloa, vinkkejä ja naurujakin (se on se Vau-vaikutus!) jutuillaan. Tänne tulee käymään vähän kuin ystävän kotiin :) Innolla odotan tulevan vuoden juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi ja samat sanat takaisin. <3 Onnea arvontaan!

      Poista
  2. Oi vitsi kun sopisi hyvin uuteen kotiin ja keittiöön! Mukana siis :)

    Kurkin blogiasi päivittäin, sillä meillä on samanikäiset poitsut ja tosiaan sistusjutut on kiinnostaneet kun oma koti on ollut rakenteilla!

    Kiitos siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Hyvää rakennusprojektin jatkoa, varmasti ihana uusi koti tulossa. Ja onnea arvontaan!

      Poista
  3. Osallistun yhdellä arvalla!

    Ja kiitos täältäkin mukavasta blogista, kuuluu ehdottomasti yksiin suosikeistani! Ja kun elämäntilanne on itsellä tällä hetkellä hyvin samanlainen, niin monet aiheet osuu ja uppoaa ja herättävät asiasta riippuen niin nauruntyrskähdyksiä kuin sympatiaakin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anki, kiva kun jaksat seurata ja kommentoida. Arpaonnea!

      Poista
  4. Mukava on ollut lueskella blogiasi, itsekin olen samassa elämäntilanteessa. Omaa blogia vaan en ole vielä saanut pystyyn. Sinulla on aina kivoja kuvia ja kaikista eniten tykkään lukea tavallisesta arjesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, suosittelen kyllä oman blogin aloittamista jos vain vähänkin tuntuu siltä - tämä on kiva tapa tallentaa just sitä tavallista arkea(kin). Arpaonnea sulle!

      Poista
    2. Yksi Marimekko-fani mukana myös!

      Poista
  5. Kiitos täältäkin kivasti blogista, päivittäin tulee kurkattua teidän arkea. :) Samanlainen elämäntilanne ja samanikäiset lapsoset sekä kivat kuvat ja elämänmakuiset tekstisi houkuttelevat seuraamaan. Mäkin oon suunnitellut blogin aloittamista, mutta blogin aihe, punainen lanka uupuu eikä mulla taida kyllä oikein rahkeetkaan nyt riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi. Kyllä blogi aikaa nielee, tähän jää kuitenkin vähän koukkuun... Saa nähdä miten itselläkin sitten rahkeet riittää kun palaa työelämään, tämä on kuitenkin ollut enemmänkin "päikkäriharrastus", mutta ainakin uskoisin että jossain määrin tulen jatkamaan silloinkin. :)

      Poista
  6. Mukana siis yks kämmärikin.. (puhelimella ku käyttää..)

    VastaaPoista
  7. Olen mukana arvonnassa.
    Tykkään blogistasi ja tavastasi kirjoittaa. Olet taitava tekstintuottaja ja sinulla on silmää pienille yksityiskohdille tavallisessa arjessa. Toivottavasti jaksat jatkaa ja löydät tiesi stailaamiseen sisustuksessa tai muodissa tai molemmissa.
    Hyvää 1-vuotissynttäripäivää ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin hyvää viikonloppua! Tää palkinto oliskin aika nappi sun keittiöön...

      Poista
  8. Paljon onnea Zubin nurkka!

    Vau, yksi vuosi! Tuntuu enemmänkin kuukaudelta, korkeintaan kahdelta. Olen lukenut joka ikisen postauksesi, ja tämä on Leuhkojen eväiden lisäksi ainoa seuraamani blogi.

    Kirjoitat sujuvasti ja läheisesti (no niin, nyt alan kuulostaa ammattiryhmäni edustajalta) ja teillä on aivan mielettömän siisti, tyylikäs, hillitty ja hallittu koti! Olen tosi utelias T:n kuulumisista ja vieläkin uteliaampi, ovatko teidän T ja meidän T kaimoja tai edes melkein kaimoja keskenään. ;)

    Oma elämäni tuntuu usein täydeltä vastakohdalta sinun elämääsi, ja siksi käynkin täällä ihastelemassa, kuinka sujuvaa ja mallikelpoista elämää joku kotiäiti voi viettää. Olet kyllä aika mahtava!

    P.S. Toivottavasti äiti voittaa arvonnan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eikös oo mennyt vuosi nopeesti? Mä oon ollut pian vuoden åippä"lomalla", huhhuh!

      Ai sujuvaa ja mallikelpoista elämää? Johan pomppas. :D Ite oot Tuikkuli mahtava.

      Poista
  9. Osallistua arvontaan!

    Tykkään blogistasi edelleen!

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Ihana arvonta! Innolla mukana ja arpaonnea tavoittelemassa

    VastaaPoista
  12. Onnea ihanalle yksivuotiaalle! Tämä on todella hyvänmielen blogi ja tekstejäsi on joka kerta yhtä ilo lukea :) Mukana ollaan kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Kerttu, hyvää mieltä tämä tuottaa itsellekin, etenkin jos saan kivoja kommentteja. Vaikka blogia kirjoittaa ensisijaisesti itselle, niin tietysti vuorovaikutus lukijoiden kanssa on ihan mahtavaa!

      Poista
  13. Onnittelut synttärisankarille.
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  14. Oi kiva kiva! Osallistun. :)

    om93080@uta.fi

    VastaaPoista
  15. Vastaukset
    1. Heippa Kati, arpaonni suosi sinua. Oletko huomannut? Otatko s-postitse minuun yhteyttä niin saadaan palkinto matkaan. :)

      Poista
  16. Mun lempparikuosi, innolla mukana arvonnassa!
    Ja onnittelut!
    Marke

    VastaaPoista
  17. Onnea hurjasti synttäreiden johdosta! Mukana myös arvonnassa.
    betty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos betty, kiva kuulla että olet linjoilla edelleen. :) Arpaonnea!

      Poista
  18. Onnittelut synttäreiden johdosta! Onpas muuten ihana kuosi!
    T.Niiskuneiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja eikös tosiaan ole kiva kuosi, jotenkin keväinen myös. :)

      Poista
  19. Kiitos siskoni mahtavasta blogista! Tämän kautta on itsellekin auennut aivan uusi maailma ja joka päivä kyllä klikkailen ja seuraan, mitä sinne muutaman sadan kilometrin päähän kuuluukaan :).

    Kyllä tuo patakinnas sopisi tänne minunkin keittiööni, ei varmasti likaantuisi kovassa käytössäkään ;). Eli mukana arvonnassa ollaan myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai ei käytössä likaantuisi... ;) Voihan sillä nostella valmisruokiakin? Onnea myös omalle uudelle blogillesi!

      Poista
  20. Kiva arvonta! Osallistun yhdellä arvalla :)

    VastaaPoista
  21. Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle!
    Vuoteen todella mahtuu jo paljon kivoja tekstejä ja kuvia : )

    Voi, tämä arvonta sattuikin sopivasti - meillä kun on niin riekaleiset patalaput, ettei niitä kehtaa edes esillä pitää : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi, kyllä vuoteen aika paljon mahtuu vaikka ei ihan joka päivä postaisikaan. Pitäisi ehkä tulostaa näitä sivuja talteen joskus? Onnea arvontaan, tässä olisi kyllä esittelykelpoinen yksilö.

      Poista
  22. Mukana yhdellä arvalla! :)


    -Sonja-

    VastaaPoista
  23. Mukana yhdellä arvalla! :)

    -Riikka A.-

    VastaaPoista
  24. Synttärionnittelut!
    Löysin juuri tämän sinun blogisi, näyttää ja kuulostaa erittäin kivalta! Täytynee klikkailla tänne siis jatkossakin :)
    Ja arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  25. Mukana ollaan :) -rousku

    VastaaPoista
  26. Mukana minäkin :)

    Onnittelut blogillesi!

    VastaaPoista
  27. Onnea 1-vuotiaalle! :) Löysin blogiisi vasta vähän aikaa sitten ja olen selaillut innolla myös aikaisempia juttujasi, etenkin sisustukseen liittyviä. Arvonnassa olen mukana yhdellä arvalla! -Annu

    VastaaPoista
  28. Ehdottoman tarpeellinen palkinto keittiö-kevätkuntoon-projektiini :)
    Mukana yhdellä arvalla -Paultsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä olis kyllä aika hyvä siinä kevätkunto-projektissa. Onnea arvontaan!

      Poista
  29. Mukana arvonnassa, palkinto olisi mieluinen...

    Lispe

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!