lauantai 12. huhtikuuta 2014

Sisustushankintoja pienelle pojalle

Tervehdys muuttojärjestelyjen keskeltä! Halusin tulla vilauttamaan muutamaa kivaa hankintaa, joita on tullut tehtyä nyt kun tiedämme, että pikku-T saa oman huoneen. 

Aiemmin haavekollaasissani esiintynyt Kodin Ykkösen pinnatuoli käytiin hakemassa kotiin. Se on tosi kaunis, vaaleaa koivua. Meille tulee todennäköisesti olohuoneeseen portaikon alle T:lle joku pieni pöytä, jonka ääreen ajattelin aluksi tämän tuolin sijoittaa. Pojan huone kun tulee olemaan yläkerrassa muiden makuuhuoneiden kanssa, joten todellisuudessa leikit varmastikin jatkuvat olohuoneen puolella. Se ei kyllä haittaa yhtään!


Junat ovat viime aikoina olleet suuressa suosiossa. Aiemmin junarata löytyi vain mummilasta, mutta T höpötteli niin paljon junaleikkijuttuja, että päädyimme hankkimaan hänelle pätkän omaa junarataa. Ja leikit ovatkin olleet ahkerasti käynnissä siitä saakka tässä olkkarin lattialla.


Tilasin T:n huoneeseen pitkään haaveilemani Mazen Tut Tut -naulakon, johon saa kivasti kirjoja ja kuvia esille. Naulakko on siis samalla myös hylly. Poju innostui naulakosta kovasti ja se pääsi heti leikkeihin mukaan. En kertonut sen nimeä, mutta ilmeisesti asia on täysin itsestäänselvä, sillä leikkien taustaäänenä kuului "tu-tuuut, tu-tuuuu".


Stockmannin Hulluilla päivilläkin piipahdettiin hakemassa raitamatto pojan tulevaan huoneeseen. Puuvillaisessa matossa on luonnonvalkoista ja mustaa, todella kaunis.


Saimme viime viikolla suru-uutisia, rakas 91-vuotias mummini nukkui pois. Mieli on ollut apeana koko viikon, on tuntunut kovin raskaalta järjestellä kaikkia muuttoon liittyviä asioita surun keskellä. Hautajaiset tulevat jo tulevalle viikolle, eli vielä hieman ylimääräistä hässäkkää tulevaan viikkoon. Yhden viikon aikana pitäisi järjestää työt sille mallille, että voi lomailla pari viikkoa, muuttaa uuteen kotiin, viedä T hoitoon pariksi päiväksi, käydä mummin siunaustilaisuudessa ja vieläpä lähteä Kyprokselle. Huh, huh! Voin kyllä kertoa, että sillä hetkellä kun lentokone nousee yläilmoihin, olen lasillisen kuplivaa ansainnut. Wish us luck...

8 kommenttia:

 1. Osanotto mummin poismenosta. Ja tsemppiä kiireisiin!

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä olette tehneet pikkumiehelle :)
  Olen todella pahoillani mummisi poismenon johdosta <3 hautajaisten jälkeen tuntuu toivottavasti teistäkin helpommalta katsoa eteenpäin.
  Tsemppiä kaikkeen hässäkkään, onneksi teillä on reissu tulossa niin pääsee vähän hengähtämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuestasi. Hautajaiset tulevat olemaan tämän viikon rankin osuus varmasti. Mutta mummi eli pitkän ja hienon elämän ja sai asua koko ikänsä kotona, se on upeaa! Reissu tulee nyt tavallaan vähän huonoonkin saumaan, mutta uskon että se tekee terää ja vasta sen jälkeen tajuaa, miten loman tarpeessa olikaan.

   Poista
 3. Voi, otan osaa suruun. Voimia kiireiseen kuukauteen!

  VastaaPoista
 4. Osanottoni mummisi poismenon johdosta :/ varmasti edessä raskas viikko.. toivottavasti loma helpottaa oloa ja saatte rentouduttua :) tosi ihania juttuja olet löytänyt T:lle! :)

  - P -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos P. Loma on kyllä tullut tarpeeseen. Reissusuunnitelmat peruuntuivat sairastumisen vuoksi, mutta kotona on ollut ihanaa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!