maanantai 28. huhtikuuta 2014

Insta-me!


Mä olen siirtynyt nykyaikaan, olen siis myös Instagramissa vihdoin ja viimein. Kiva paikka saada ja jakaa inspiraatiota ja arjen hetkiä. Minut löytää nimellä suvizubi. Tervetuloa seurailemaan sielläkin puolella! Olisin kiitollinen, jos viitsisitte jättää kommenttiboksiin vinkkiä omista Insta-tileistänne. Kaipaan uusia seurattavia nimittäin.

P.S. Kuva täynnä meikäläisen aamuarkea. Pikkuautoja, maitokahvia ja pölyä.

4 kommenttia:

 1. Hei Suvi! Olen seurannut blogiasi pitkään, siitä lähtien kun sen perustit. En vaan pysty jostakin syystä jättämään kommentteja Applen laitteilla ja pöytäkoneen avaan todella harvoin, jolloin kommentointi jää ihan minimiin. Paljon Onnea uuteen kotiin! Kauniilta näyttää. Me olemme pyörineet Tampereen suunnalla todella paljon viimeisen vuoden, kun tyttäremme sairastui vakavasti. Nyt tilanne on vakaa, mutta hoidot jatkuvat vielä 1,5 vuotta. Liityin Instagramissa seuraajaksesi äsken (Keketsu), että älä ihmettele kuka olen :) Terv. Lonka (jos muistat vielä minut :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lonka, kiva kuulla susta! Totta kai muistan! Mukavaa, että olet seuraillut blogiani. Tuo kommentointiongelma Applen laitteilla on kurja, muistelisin että siskolla on ollut samanlaista pulmaa. Itse aina iloitsen jokaisesta kommentista niin kovin, joten toivoisin tietysti, että kommentointi olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Mulla oli aiemmin myös sellainen tykkää-nappula, jota on toivottu takaisin, mutta jostain syystä en onnistu lisäämään sitä enää.

   Harmi kulla tyttärenne sairaudesta. Toivottavasti olette kuitenkin saaneet parasta mahdollista hoitoa. Ja onneksi tilanne on nyt vakaa. Kaikkea hyvää teidän perheelle!

   Poista
 2. Kävin klikkaamassa sinut seurantaan :) minut löytää nimellä johannaliina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) seuraan nyt myös sinua. Kiitos vinkistä, sulla on aivan upeita kuvia ja kaunistakin kauniimpi koti.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!