maanantai 28. huhtikuuta 2014

Uuden kodin keittiö

Tervetuloa kurkistamaan uuden kotimme keittiöön!

 
Keittiö on Topi Keittiöiden Luoto-sarjaa, sävynä harmaanruskea. Keittiö oli jo valmiiksi valittuna kun ostimme asunnon, mutta teimme siihen muutamia pieniä muutoksia. Halusin integroidun astianpesukoneen (sehän nyt on ihan pakollinen nykypäivänä) ja tuollaisen kalusteoven taakse piilotetun liesituulettimen, aiemmin tuossa kohdalla oli iso erillinen huuva. Olen tyytyväinen lopputulokseen, nyt liesituuletin ei ole hallitseva ja ilme on keittiössä yhtenäisempi. En ole koskaan ollut sellaisten suurten liesituulettimien fani.


Välitila sekä työtaso ovat laminattia, tuollaista harmaata betonijäljitelmää. Työtila on valaistu led-nauhoin, pitääkin joskus ottaa kuva valot päällä, koska myös niin keittiö on tosi kaunis ja välitila tulee hyvin esille.


Keittiön apujakkaraksi hankin uuden Artek E60-jakkaran haaveilemallani mustalla linoleumipinnalla. Se on kaunis kuin mikä!


Keittiön lattia on harmaanruskeaa laattaa ja kuten muuallakin asunnossa, siinä on lattialämmitys.


Keittiö ei ole suurensuuri, mutta työtilaa on kuitenkin oikein riittävästi. On ihanaa laittaa ruokaa uudessa keittiössä, jossa jokaiselle tavaralle on hyvin tilaa ja kokonaisuus on kaikin puolin toimiva!


Näkymä ruokailutilasta keittiöön on tällainen. Vielä on kovin autiota ja paaaljon tekemistä! Verhot, ruokapöydän valaisin, mahdolliset uudet tuolit jne. jne... Mutta uusi iso ruokapöytämme on saapunut ja se on todella hyvä tuossa paikallaan! Postailen ruokailuryhmästä vielä enemmän lähiaikoina.


Mielestäni tuossa keittiön oikean puoleisella seinällä olisi ihanteellinen String Pocket -hyllyn paikka, mutta mieheni ei ole oikein innostunut. Samoin meillä on erittäin erilaiset näkemykset valaisimesta ja oikeastaan ihan kaikesta. Onhan se kivaa, että mieskin on kiinnostunut sisustamisesta, mutta juuri nyt en kyllä voi ihan ymmärtää kaikkia hänen ehdotuksiaan. Miten teidän muiden miehet suhtautuvat sisustamiseen? Teettekö päätökset yksin vai yhdessä? Ja onko maku yhteneväinen? No, onneksi yhdestä asiasta ollaan ainakin samaa mieltä - meidän uusi keittiö on ihana ja toimiva.

Mitäs te tykkäsitte meidän keittiöstä näiden kuvien perusteella?

14 kommenttia:

 1. IHANA keittiö! Tykkään tosi paljon tuosta väristä ja puun syymaisesta pinnasta. Myös tuo betonimainen välitila ja taso on kiva ja sopii tuohon hyvin. Kyllä tuolla nyt kelpaa kokata ja kestitä vieraita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heli. Kyllä tosiaan kelpaa kokata nyt!

   Poista
 2. Megatyylikästä! Mutta ou nou mikä tilanne miehen kanssa.. no, uskon että ajan kanssa molempia tyydyttävä kompromissi löytyy ihan varmasti :) Meillä mies onneksi 98% jättää sisustusratkaisut minulle -sen 2% osuessa kohdalle olenkin sitten aivan tyrmistynyt että jaa ei vai ;D Hän on itsekin myöntänyt ettei oikein osaa kuvitella erilaisia vaihtoehtoja valmiina ja kertoo siksi luottavansa makuuni. Tarkkana mies on lähinnä mukavuus- ja käytännöllisyysasioissa- näistä me ollaan välillä vähän eri mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos StyleC! Ehkä mä sen String-hyllyn vielä saan, ja mies puolestaan jotain omia suosikkejaan. Kyllä mies meilläkin aina jälkikäteen myöntää, että joku mun visio piti paikkansa. ;)

   Poista
 3. Tyylikäs keittiö, piristävää nähdä muitakin kuin kokovalkoisia keittiöitä. Meillä mies on innokas sisustaja, se on meille jopa yhteinen harrastus ja kiinnostuksen kohde. Kaikki sisustuspäätökset tehdään yhdessä, pitkän ja perusteellisen harkinnan ja keskustelun lopputulemana :) Sen vuoksi mitkään hetken tuulahdukset eivät mene läpi, kummankaan suhteen. Ehkä parempi näin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivaa kun sisustaminen on yhteinen kiinnostuksen kohde, niinhän se kotikin on yhteinen. :) Meillä mies on kyllä myös innokas sisustaja, mutta ei ehkä ihan niin "harrastaja" kuin minä. Meillä maut välillä menee ihan ristiin, mutta hyvähän se on keskustella ja harkita tarkkaan.

   Poista
 4. Heippa! Ihanalta näyttää, kertakaikkiaan! String-hylly sopisi varmasti mainiosti ja tiedänpä yhden kivan valaisimen pöydänkin päälle ;). Ehkä siirtäisin ruokapöytää hieman enemmän irti seinästä, varsinkin sitten kun valaisin on katossa, niin pöytä olisi tavallaan samassa linjassa keittiön käytävän kanssa ja pääsisi esiin ilmavammin. Vai onko liian symmetristä sitten... Ja onko tuo paikka edes millilleen harkittu (taitaa olla), heh, kunhan tuli mieleen. Kivaa vappupäivää teille! t. Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo pöydän siirto vähän irti seinästä. Tein niin ja sopii kivasti! Kun kerran tilaa on, niin miksi kaiken pitäisikään olla kiinni seinässä. :) Tosin sitten T:n syöttötuoli tuli jo liian "pitkälle", joten siirsin sen myöskin pöydän pitkälle sivulle. Ei välttämättä mikään kaunokainen tuo syöttötuoli kyllä, mutta käytännöllinen ja tukeva se on. Kivaa vappupäivää myös sulle!

   Poista
 5. mielettömän ihana, piristävää nähdä väriä ainaisen valkoisen rinnalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokovalkoinen on kaunista, mutta tykkään kyllä itse tästä kovasti.

   Poista
 6. Oikein ihana keittiö!

  VastaaPoista
 7. Mihin ihmeeseen olette saaneet hävitettyä keittiön peruskoneet kuten kahvinkeittimen/kahvikoneen, leivänpaahtimen jne..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuolla ne on, en vain tarkoituksella niitä halunnut kuvata. Tiskialtaan vasemmalle puolelle jää nurkkaus, jossa meillä on kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Se on kiva paikka, koska olohuoneesta päin katsoen ne jäävät piiloon. Vedenkeitintä meillä ei ole ollenkaan eikä mitään yleiskonetta tms, joka olisi tasolla säilytyksessä.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!