keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Lelusäilytystä olohuoneessa

Kävimme eilen Ikeassa tekemässä reissun numero 1. Pikku-T oli tosi levottomalla tuulella, joten jätettiin iso osa pikkusäläostoksista seuraavaan kertaan. Tarkoitus on hakea vielä esim. parvekekalusteita ja naulakoita. Olohuoneeseen saatiin kuitenkin hankittua säilytyspenkki leluja varten. Olemme ihan suosiolla lähteneet liikkeelle siitä olettamuksesta, että T haluaa leikkiä olohuoneessa eikä omassa huoneessaan. Toistaiseksi hän onkin halunnut olla koko ajan samassa kerroksessa kuin vanhemmatkin.


Portaiden alla on hyvä paikka säilytyspenkille. Se nielee sisäänsä aikamoisen määrän tavaraa.Kun itse laatikon vetää pois edestä, tulee penkistä hyvä piirustuspiste lapsukaiselle. Tykkään kovasti tuosta Kodin Ykkösen pinnatuolista! 


Toki samainen "pöytä" toimii myös aikuisille lisäistuimena tarvittaessa.


Tumma seinä onnistui hyvin, maalisävy on Tikkurilan Takorauta. Tuohon Block-lampun tilalle olemme miettineet Secton seinävalaisinta, koska jotain lämpöä ja puun sävyä tuo seinä kyllä kaipaa.


Pianoseinä on vielä kovin autio ja keskeneräinen. Myös tuo seinävärivalinta onnistui hyvin, se on Tikkurilan vaalean greige sävy Laasti. Sävy on neutraali, ei kylmä eikä lämmin. Toki se muuttuu valaistuksen mukaan ja koska meillä on muuten lämpimiä ja pehmeitä sävyjä sekä messinkiä esimerkiksi pianossa, niin sanoisin, että seinänkin sävy on enemmän lämmin kuin viileä.

Meillä on vain yksi matto koko olohuonetilassa, kauniin parketin on mukava antaa olla esillä. Tuo Ikean nukkamatto on tarkoitus vaihtaa uuteen, ehkä johonkin hieman tummempaan versioon - kunhan se oikea matto löytyy. Artekin pöytä matkasi mukanamme tänne uuteen kotiin, mutta olen reklamoinut sen pintaongelmasta ja saamme uuden varmaan ensi viikolla perille. Sain neuvoteltua samalla vaihdon suurempaan eli meille tulee pöytä 83B. Maksan luonnollisesti niiden erotuksen. Näin saamme kauan haaveilemani kuuden hengen ruokailuryhmän, jolle onkin tässä hyvin tilaa.


Hienosta uudesta säilytysratkaisusta huolimatta olohuoneessa näyttää kuitenkin tältä... :DHuomasitteko jotain eroa kuvissani? Järkkäri irtisanoutui yhteistyöstä tänään, joten kuvasin vanhalla pokkarillani. Sekin on temppuillut viime aikoina, mutta nyt suostui toimimaan oikein nätisti. Mulla taitaa olla vähän huono karma kameroiden suhteen.

4 kommenttia:

 1. Moikka! Ihana uusi koti teillä, niin valoisaa ja kauniita sävyjä...kuin suoraan sisustuslehden sivuilta :) Onnea uuteen kotiin! T. Piia & co.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Paljon kiitoksia Piia ja aurinkoisia kevätpäiviä!

   Poista
 2. Kaunis teidän uusi(kin) koti, onnea uuteen kotiin! Kaunis ja kätevä tuo lelulaatikko.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!