torstai 24. huhtikuuta 2014

Neuleet säilöön

Järjestelin tänään vaatteita uusiin kaappeihini, tilaa onkin ruhtinaallisesti verrattuna edelliseen asuntoon. Tykkään pitää esillä vain kauden kulloinkin ajankohtaiset jutut, jotenkin niin on paljon helpompi löytää aamuisin päällepantavaa ja hassua kyllä, tulee käytettyä vaatteita myös monipuolisemmin. Ylähyllylle sijoittelin nyt talvisia neuleita, joita ei keväällä ja kesällä tule pidettyä.


Olen ihan neuleihminen, rakastan neuleita ja neulemekkoja! Minulle laadukas neule on oikea turvavaate, sellainen joka päällä on aina oikein pukeutunut. Neulevaate on mukava ja rento, mutta myös siisti ja tarpeen tullen juhlava. Olen käyttänyt monia tämän pinon suosikkineuleitani useita vuosia ja tullut siihen tulokseen, että neuleet ovat myös pitkäikäisimpiä vaatekappaleitani. Materiaaleista suosikkini on ehdottomasti merinovilla. Kaikkia merinoneuleita en edes siivonnut ylähyllyille, koska ohut merinovilla on ihana materiaali ympäri vuoden.Samalla näette vilauksen työ-/vierashuoneestamme, jossa myös vaatesäilytykseni sijaitsee (eli siis käytännössähän mulla on oma pukeutumishuone, hehhee). Seinäsävy on sama Takorauta kuin olohuoneessakin. Huoneessa on vielä aika autiota, tarkoitus olisi saada jonkinlainen vierassänky tai vuodesohva huoneeseen piakkoin. Lisäksi huoneesta löytyy monta suosikkiani laivapöydästä DSW-tuoliin ja vaaleasta paperinarumatosta Muuramen lipastoon. Tykkään tositosi kovasti tästä huoneesta. Lisää kuvia luvassa kunhan sisustusta saadaan vähän valmiimmaksi. :) Aurinkoista iltaa kaikille!

2 kommenttia:

 1. On kyllä mahtavaa jos on tilaa kausivaatesäilytykseen,toivottavasti meilläkin seuraavassa kodissa. Kysyisin vielä maalisävyistänne,tiedätkö millä valkoisen sävyllä valkoiset seinänne on maalattu? :)
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen sävy on Tikkurilan "Talvi". Se on kyllä kaunis.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!