keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Ensimmäiset seinällä


Huh, tuntuupa se hurjalta, ensimmäisten reikien tekeminen uudenuutukaisen kodin seiniin nimittäin! Sitä ei haluaisi millään porata, mutta heti kun ensimmäiset taulut ja hyllyt ovat seinässä, on tunnelma paaaaljon kodikkaampi. Pidän seinillä sisustamista todella tärkeänä - tavaraa ei tarvitse olla paljon, mutta jo pari taulua ja seinävalaisinta tekee ihmeitä. 

Tässä nyt meidän ensimmäiset historialliset rei'ät näissä seinissä. Mieheni siskon tekemä taulu pääsi "omalle paikalleen" ja Bloomvillen kultareunuksinenkello siihen seuraksi. Mummin perintötaulu tulee siis löytämään paikkansa jostain muusta kohdasta. Block-valaisin sopii ihan mihin vain, myös pianon päälle. Tosin olen ajatellut, että tilaisin rikkomaani &Traditionin Milk-valaisimeen viimein uuden lasikuvun ja se pääsisi tuolle paikalle. Katsotaan mitä keksitään. Ennen pianoseinällä ollut Ikean seinävalaisin jätettiin joka tapauksessa seuraavalle asukkaalle. Valaisinmietteitä ollaan kyllä täällä päässä harrastettu ahkerasti viime päivinä. Haastavaa hommaa tuo lamppujen valitseminen, vaikkakin tosi kivaa!

2 kommenttia:

 1. Hienosti sopii tuo kello pianon kaveriksi. Niin on sävy sävyyn kello, piano ja kynttilänjalat. Ja taulu sitoo kaiken yhteen. :)

  Meillä seinät ammottaa tyhjyyttään, kun mä olen niin surkea "seinäsisustaja" (jos nyt en muutenkaan noilla sisustuslahjoilla loista). Tosin meillä ei kovin montaa "ehjää" seinää tai isoa seinäpintaa edes ole. Kauan olen kyllä jo ajatellut, että seinillekin jotain pitäisi saada, mutta ei vain ole vielä kohdalle kolahtanut sellaista sopivaa. Mä en oikein ole tauluihmisiä, tosin jos vain oikea eteen tulisi, niin miksei... Toisi kyllä varmastikin kodikkuutta lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helchu, tuosta tuli kyllä ihan kiva kokonaisuus ja piano nyt on niin nätti, ettei sen ympärille huonoa voisi tehdäkään. Kyllä on äidillä ollut hyvä maku kun on tämän pianon silloin vuoden 1989 tienoilla valinnut. :) Kiitos siis äiti <3

   Minusta on ihan kiva, jos jättää seinät ilman tauluja/valaisimia juuri silloin, jos on paljon ikkunoita, oviaukkoja, portaikkoja ja muuta mielenkiintoista muutenkin. Mulla on myöskin vähän ristiriitainen suhtautuminen tauluihin. Toisaalta ne on upeita ja tekee kodikkuutta, toisaalta kyllästyn niihin helposti. Tuohon mustavalkoiseen en ole vielä onnistunut kyllästymään, mutta makuuhuoneen taulujen kanssa parhaillaan arvon, että mitä kiinnitetään ja mitä ei. Tauluhylly olisi kyllä taas siinä mielessä hyvä ratkaisu, toisaalta olen vähän kyllästynyt siihenkin. Heh, ei oo helppoo... ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!