torstai 1. toukokuuta 2014

Kaksi päivää kuvina

Facebookissa on kiertänyt viime aikoina hauska arkihaaste, jonka tiimoilta syntyivät nämä kollaasit. Tavalliset päivät ovat ihan parhaita ja niitä on tärkeää kuvata. Näissä kuvissa on kiva fiilis ja kiteytettynä pari päivää tältä viikolta, joten ajattelin jakaa nämä myös tälle puolelle. Varsinaisia vappufiiliksiä näissä ei nyt ole, mutta niitä riittää varmaan monissa muissa blogeissa.


Arki on päivittäistä pyykkäämistä, mutta nykyään sekin on melkein juhlaa! Meillä on nimittäin ihan erillinen kodinhoitohuone, jonka läpi ei ole kulkua minnekään. Ihanaa sulkea ovi ja jättää pyykit omaan tilaansa.


Vietimme miehen kanssa päivän kahdestaan kaupungilla, T meni päiväkotiin. Saimme hyvin kierreltyä sisustusliikkeitä, käytiin syömässä lemppari-intialaista ja ehdinpä kampaajallekin. Kampaajakäynti on visuaalinen elämys monellakin tapaa. On ihanaa saada uusi freesimpi ilme hiuksiin, mutta nautinto on myös lukea laadukkaita naistenlehtiä (valitsen useimmiten sisustuspainotteisia, mutta nyt oli päällä jonkin sortin ähky ja luin pelkkiä muoti- ja matkustusjuttuja) ja nauttia kauniista miljööstä. Käyn Prof Tampereella ja siellä on kyllä aivan ihana sisustus sekä tunnelma muutenkin!

Olen jo vuosia haaveillut tuollaisesta (Pentikin) vanhasta kaapista. Nyt tässä uudessa kodissa haave taitaa toteutua, nimittäin työhuoneen puolella olisi tilaa ja tarvettakin kirjahyllylle. Nuo Pentikin kaapit ovat uniikkikappaleita, joten valinta on vaikea ja kaiken pitää loksahtaa kohdalleen sen oikean kohdalla. Kovin isoa kaappia huoneeseen ei mahdu enkä halua hirveän koristeellista, ennemmin aika yksinkertaisen mallin.


Tuntuu, että arkipäivät lapsen kanssa ovat yhtä ruuanlaittoa, pöydän siivoamista, kaupassa käyntiä ja sitten taas seuraavan aterian suunnittelua sekä valmistamista. Pikku-T:n suurta herkkua tällä hetkellä ovat hedelmät, erityisesti vesimelooni. Kiukkukohtaus kuvassa johtui banaanin loppumisesta... No, kuulostaisi tietysti ihanalta, jos hedelmät olisivat ainoita herkkuja, mutta ihan niin ei ole - kyllä T on päässyt jo suklaiden ja keksienkin makuun.


Huomenna lomani loppuu ja pitäisi suunnata työpaikkaa kohti. Ennustan kaoottista päivää, on aina oma hommansa päästä kärryille kaikesta tapahtuneesta. Sen verran olen jo vilkuillut, että sähköpostin purussa tulee menemään tunteja. Onko teillä huomenna työpäivä vai pidättekö pitkän viikonlopun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!