keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kiitollinen, onnellinen

21.5. Meidän päivä kolme vuotta sitten. Ihanimmat mahdolliset hääjuhlat rakkaiden seurassa, en olisi voinut toivoa enempää. Tasan vuosi myöhemmin: vuorokausi synnytyssalissa. Miten olisin voinut viettää juhlapäivää paremmin? Tänään kun peittelin 2-vuotiaan pikkuautoinensa unilleen, tuli tippa linssiin. Aika kuluu niin nopeasti, vaikka muistoissa kaikki tapahtui ihan eilen. 


Kyllä se vain on niin, että onnellisimmat hetket muistaa kirkkaimmin.

4 kommenttia:

  1. Ihan hurjasti vielä onnea Suvi koko teidän ihanalle perheelle! Teidän hääpäivä ja T:n syntttäripäivä on ainut, jonka muistan oman perheeni päivien lisäksi. Kulminoituuhan tuohon päivään niin paljon, mm. vielä yhden serkkumme synttärit ja toinen hääpäivä, aikamoista! :) Muistelen edelleen yllättävän usein teidän häitä, niissä vaan oli, noh, kaikki niin kohdallaan, kiitos vielä mahtavista juhlista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sanna!! Tuo 21.5. on kyllä uskomaton päivämäärä meidän suvussa. <3 Ihanaa kuulla, että tykkäsit meidän juhlista, ne oli kyllä niin onnistuneet ja rennot kaikin puolin. Kiitos kun olit mukana meidän ihanassa päivässä, lämmöllä muistelen itsekin!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!