keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Stringiä äidille

Sain melko yllättävän äitienpäivälahjan, String Pocket -hyllyn harmaana! Yllättävä se oli siksi, että mieheni on mutissut viime aikoina, ettei yhtään pidä kyseisestä hyllystä. Oikeasti taisi sittenkin pitää ja hämäsi minua, etten ehtinyt itse sitä ostaa. Ja sehän on aivan ihana!


Mallailtiin hyllyä vähän joka puolelle kotia. Alun perin ajattelin, että se tulisi ehdottomasti keittiöön, mutta sovittelun myötä tulinkin toisiin aatoksiin. Ehkä keittiön seinälle tulee jotain vielä, mutta ei tätä. Kokeiltiin hyllyä myös makuuhuoneeseen ja todettiin yhdessä, ettei sekään ole kovin hyvä vaihtoehto. Mutta olohuoneeseen "pianoseinälle" se olisi sopinut loistavasti sekä pikku-T:n huoneeseen. Niissä molemmissa on seinässä maalisävy Laasti (Tikkurila) ja sen kauniiseen greigeen sävyyn tämä String-hyllyn harmaa sopii täydellisesti. 

Lopulta päätettiin, että hylly tulee löytämään paikkansa pikku-T:n huoneesta. Tällä hetkellä se lojuu vielä lattialla, kuten kuvista näkyy. Mutta hylly saa varmasti jo pian paikkansa seinällä ja täytettä pikkuautoista sekä muista aarteista. Onhan se ehkä vähän hassua (säälittävää?), että äitienpäivälahja päätyy lapsen huoneeseen, mutta tämä sattuu tekemään minut kuitenkin hyvin iloiseksi. :)


Siskoni ystävä oli muuten kuullut kaverinsa poikaystävän hankkineen tälle lahjaksi String-hyllyn ja ihmetellyt, että tarvitsevatko ne alkkarit tosissaan ihan oman hyllyn... :D No, nyt on sitten mullakin pikkarihylly - ja aika monella muullakin, tämä hylly on kyllä varsinainen blogi-ikoni.


Nimimerkki utelias kysyy: Missä huoneessa teillä on String Pocket -hyllyjä ja mitä niissä säilytätte?

4 kommenttia:

 1. Tahtoisin itsellekin!!! nyt voisin sellaisen heti laittaa poikien huoneeseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sopii kyllä hienosti lastenhuoneeseen. Muotokieli on jotenkin leikkisä ja juuri sopivan kokoinen ihanille leluaarteille.

   Poista
 2. Hihii, mä ajattelinkin että aika velmu tuo sun mies ;) Mä ihailen Stingejä vain muualla: omaan sisustukseen ehkä vähän turhan moderni kuitenkin. Paitsi että never say never... erityisen usein noita tuntuu juurikin keittiössä näkyvän ja siihen on kyllä kätevä laittaa kauniita juttuja esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no velmu tosiaan :D mullakin on paljon sellaisia design-tuotteita, joita ihailen, mutta en osaisi ajatella osana omaa kotia.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!