perjantai 16. tammikuuta 2015

Lunta parvekkeella

Meidän parveke on ihan lumen vallassa, samoin tietysti terassi. Lasituksista olen hieman haaveillut, mutta ainakaan juuri nyt sellaisia ei ole suunnitteilla. Näihin kuviin tuli jotenkin Muumilaakson talvi - tyyppinen tunnelma. Talon väki nukkuu, vain hullu Tuutikki on hereillä (jep, meillä on luettu paljon Muumi-kirjoja). Minussa taitaa olla ripaus Tuutikin vikaa, tykkään talvesta ja sen tunnelmasta. Entäs te siellä ruudun toisella puolella?


8 kommenttia:

 1. En voi sanoa pitäväni talvesta, mutta en osaisi elää ilman vuodenaikojen vaihteluakaan. Pidän kyllä talven sävyistä. Erityisesti sininen hetki on niin lumoava, etten heti keksi mitään mihin edes verrata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talven sävyt on kyllä upeita. Se valon sävy... samoin kuin tietysti kesälläkin, parastahan on vaihtelu.

   Poista
 2. Mä tykkään talvesta, lunta ja pakkasta oikein odottaa harmaan ja pimeän alkutalven jälkeen. Ja koska sitä on tottunut vuodenaikojen vaihteluun ei osaa kuvitella elämää ilman talvea. Saisi vaan pakkanen ja lumi myös pysyä, nyt on taas talvi ollut aika mahdoton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nämä talvet on olleet nyt aika vaihtelevia, varmaan tämä on se uusi pysyvä tilanne...

   Poista
 3. On ihanaa, kun on ne neljä vuodenaikaa. Vaikka nykyään tuntuu, ettei niiden erot niin selkeät enää olekaan, harmi vaan. Huomaan vuosi vuodelta rakastavani talvea yhä enemmän. Ihanaa kun lumi peittää maan, hahtuvillaan tekee peiton lyhdyn katolle, karvalakkeja leijailee hiljalleen alas, lumiset ja huurteiset puut ovat niin kauniita, lumi narskuu kenkien alla ja pakkanen nipistelee poskia. Sitten voikin sisällä lämmitellä takkatulen loimussa ja ottaa kupposen vaikkapa kuumaa kaakaota. Oi että! :D Kun vaan olis sitä lunta ja pakkasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan se joku ikäjuttu, että alkaa tykätä talvesta...? Pukeutumisjuttu ainakin. Nykyään puen aina tosi lämpimästi pakkasella ja vitsit, miten mukavaa on olla ulkona. Nyt on muuten luvattu lunta ja pakkasta koko viikoksi, jee.

   Poista
  2. Voi olla, sillä silloin joskus nuorena plikkana oli "vähän noloo" pukeutua toppavaatteisiin tai laittaa pipo päähän. ;)

   Poista
  3. Joo niin taisi olla. Nykyään hävettää, jos on liian vähissä "hepeneissä" liikkeellä ja olen myös ihan täysin piporiippuvainen. Heti tulee vilu ilman kunnon pipoa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!