lauantai 31. tammikuuta 2015

Kotona vuosi sitten

Vuosi sitten me asuttiin vielä vanhassa kodissa. Välillä on mukavaa selailla niitäkin kuvia. Myönnän, että kaipaan vähän tuota vaaleaa lattiaa, se oli ihana. Muuten tuo koti oli kyllä kasvaneelle perheellemme liian ahdas ja keittiö sekä kylppäri toivottoman pienet.


Joskus mietin, mitenköhän meidän asunnon ostaja on viihtynyt tuolla ja millainenkohan sisustus hänellä on. Toivottavasti hän on viihtynyt hyvin! Kodin osti yksin asuva nainen, joten tilaakin hänellä on varmasti aika mukavasti.Artekin pöytää on kyllä ikävä. En ole päässyt ihan yli siitä pettymyksestä kun meidän piti luopua tuosta unelmapöydästä. Ehkä hankin vielä joskus Artekin hieman siromman 81B-pöydän vaikka työpöydäksi.


Tuo nurkassa oleva Elloksen valaisin hajosi viime keväänä, mutta sitä ei ole ollut ikävä.


Eteisen seinän tummasta sävystä pidimme niin paljon, että halusimme lähes saman sävyisen seinän uuden kodin olohuoneeseen. 


Nyt kun ollaan elelty melkein vuosi ilman verhoja, niin verhokuvat alkavat näyttää hurjan kotoisilta. Ja DSW-tuolia voisi joskus taas kokeilla pianon eteen!


Mukavia muistoja tuohon meidän ensimmäiseen omistusasuntoon kyllä liittyy. Saimme elää siellä onnellisia vuosia. :)

Traslation: This is what my home looked like a year ago. I really liked this apartment but it turned out to be too small for our family.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!