perjantai 2. tammikuuta 2015

Hän on taas kotona

Ja niin ovat myös junaleikit olohuoneessa, Tuomas Veturi telkkarissa ja kumisaappaat eteisessä. Juuri näin sen pitääkin olla.
 
 
Joululahjaksi saatiin pari kivaa laulukirjaa. Tuossa Muumiperheen lauluretkessä on todella mainioita kappaleita, niitä kuuntelee aikuinenkin mielellään. Esittäjänä on muun muassa upeaääninen Johanna Kurkela, suosittelen lämpimästi ja kiitän äitiäni hyvästä lahjasta.
 
 
Joulupaketista paljastui myös uusia osia lempileikkiin, junarataan. Brion parkkihalli on tosi hauska kun sen saa kiinni rataan. Meillä junaleikit ovat olleet jo pitkään ihan ylivoimainen ykkönen. Valtavat viritelmät meneillään koko ajan, hahmot leikkeihin saadaan suoraan Tuomas Veturista.

 
Siirrettiin hieman Artekin Kultakellon paikkaa, se on nyt suoraan sohvapöydän kohdalla ja niinpä korkeutta voitiin pudottaa. Matalammalla ollessaan valaisin pääsee paremmin oikeuksiinsa niin kauniin muotonsa kuin valotehonsakin puolesta. Onnistunut siirto siis, laitan parempia kuvia vielä tässä joskus...  
 
 
Tämä olohuone tuntuu vain nyt olevan niin kovin vaiheessa, ettei edes tee mieli kuvailla. Uudet ruokapöydän tuolit puuttuvat, valaisinasiat ovat vaiheessa ja tekisipä mieli myös uutta tv-tasoa, hyllykköä ja vielä sohvaakin. Huh, huh, sanon vain! On tämä sisustaminen aika hullu harrastus! Miten sitä tuntuukin, että joku nurkka häiritsee koko ajan... Jos joku on keksinyt lääkkeen tähän vaivaan, niin kertokaahan ihmeessä. (Sisustusblogin kirjoittaminen ei taida varsinaisesti lukeutua niihin lääkkeisiin...?)
 

Loppiainen on vasta ensi viikolla, nautitaan siis vielä kauniista joulukoristeista.

 
Eikä oteta tätä sisustamista turhan vakavasti, tänäkään vuonna. :)

2 kommenttia:

  1. Oioi, kyllä leikit kävisi meiän tylleröllä yhteen, raiteilla kun seikkaillee tuttujen Tuomaksen ja Pekan lisäksi kaikki mahdolliset Samulit, Jaakot ynnä muut harvinaisemmat, joista äiti ei enää pysy edes perässä. HC-Tuomas-fani siis meillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan sama juttu! Meillä erittäin kova juttu on Diesel Kymppi tietysti. Varmasti olisi antoisat leikit meidän pienillä keskenään.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!