tiistai 3. helmikuuta 2015

Artek news: Kaari

Artek julkaisi tänään auenneilla Tukholman huonekalumessuilla uuden Kaari-mallistonsa. Malliston keskeinen osa on kolmion muotoon taivutettu metallielementti, joka kannattelee hyllyjä ja muodostaa jalat pöydille. Mallisto on suunniteltu yhteistyössä Ronan ja Edward Bouroullecin kanssa. Ilmeisesti tämä mallisto on vasta yhteistyön alkua ja lisää on luvassa.

 
 

Ihan ensi silmäyksellä en hullaantunut tuotteisiin, mutta jo muutaman katselukerran jälkeen olen erittäin vakuuttunut. Tässä on uutta klassikkoainesta! Hylljen kannakkeet ovat aivan mainion näköiset ja tuo ensimmäisen kuvan pyöreä pöytä aivan täydellinen. Siinä on jotain ajattoman luonnollista, mutta silti uutta. Niin, että mieleen tulee vain yksi ajatus: Miksi ihmeessä tätä pöytää ei ole tehty jo aiemmin?

Lisätietoa mallistosta voi lukea mm. Artekin sivuilta täältä. Kuvat ovat omia suosikkejani mallistosta ja lainattu täältä

Translation: Artek has published the new Kaari collection today. I'm already in love with the triangular shapes combined with traditional wood. The round table is something just perfect.

2 kommenttia:

  1. Hyllyt ja pöytätaso ihastuttavat! Ihana muotoilu, joka ei suoraan hengi mitään vuosikymmentä. Pöytiä sen sijaan pitää vielä vähän makustella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, hyvin ajatonta muotoilua. Niin kuin toki Artek on aina ollut.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!