torstai 12. helmikuuta 2015

Harmaan 50 sävyä

Kaikkihan siitä puhu, Fifty Shades of Greystä! Eikä käy kieltäminen, harmaa on hurmannut minutkin. Suunnittelen tässä jopa meidän portaiden mäntyaskelmien maalaamista harmaaksi. Onko kellään kokemusta moisesta?

Kokosin yhteen muutamia hurmaavia harmaita tuotteita, joille voisin tarjota rakastavan kodin täältä nurkkauksestani.


Normann Copenhagen Brick -tyyny
Hay Porter -talouspaperiteline (uutuus)
Hay About a Chair
Hay Mega Dot -päiväpeite (uutuusväri hiekka)
Vitra Toolbox
Muuto Soft Grid -tyyny
Normann Copenhagen Play Coat Rack
Normann Copenhagen Form ChairUudet harmaat (!!) tuolithan olen jo tilannut meille, mutta se mitenkään ei estä ihailemasta muita kauniita tuolimalleja. Onhan toki ihan loogista ja rationaalista toimintaa, että käytettyään suunnillen kaikki säästönsä tuoleihin, suunnittelee parin uuden tuolin hankintaa...

Sitä paitsi tsekatkaa tuo Hayn About a Chair harmaana! Luulin, että olen ihan kyllästynyt koko tuolimalliin kun samaiset löytyvät valkoisina meidän työpaikan kahvitilasta ja onhan niitä blogeissakin näkynyt todella paljon. Mutta muutin mieleni kun näin tämän sävyn. Eikös tähän olisi aika passeli kasata kaikkia vaatekasoja meidän makuuhuoneessa...? Siihen tarkoitukseen tarvitaan siis niin selkeästi design-tuoli.

Tuo Normannin uutuusnaulakko olisi täydellinen meidän eteiseen ja pyytäisin kiinnittämään erityishuomiota Mega Dot -päiväpeiton uusiin sävyihin. NYT siellä on niitä maanläheisiä ja rauhallisia, vaaleita sävyjä, joita olen kaipaillut. Vierashuoneeseen on ehkä pakko hankkia uusi päiväpeitto, hyvä perusteluhan on se, että edellinen kutistui pesussa (se oikeasti häiritsee mua kun nippa nappa mahtuu peittämään sängyn). Ja ihan itse sotkin sen.

Translation: It's all about the fifty shades of grey.

2 kommenttia:

  1. Mulla on toi Muuton tyyny. Se on tosi ihana, mutta kannattaa huomioida, että se on livenä kyllä aika sininen eikä ihan noin harmaa. Tosin sininenhän on myöskin nouseva sisustusväri ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, ehkä se sininenkin vois tosiaan olla makee!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!