lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kiva tyyny

Meillä on aika virkeä vauva. Hän jaksaa olla hereillä useita tunteja ympäristöään tarkkaillen. Olen viettänyt nyt viikon poitsun kanssa kaksin kotosalla enkä ole oikein saanut mitään kotihommia ja muita omia juttuja tehtyä, jos hän on ollut paljon hereillä, sillä lattialta tai sohvalta käsin itsekseen maisemien tarkkailu on kelvannut ehkä kymmenen sekuntia, jonka jälkeen on alkanut loukkaantunut minut on hylätty -itku. (Ja kantoliinassa olo on maistunut hieman vaihdellen.)

Ihana pikkusiskoni vietti meillä pari yötä ja toi tuliaisiksi tuollaisen Brion imetystyynyn. Toki kokeilin sitä imetystukenakin ja kivasti toimi, mutta erityiseksi hitiksi se nousi vauvan käytössä! Kuinka mukavaa siinä onkaan köllötellä ympärilleen tarkkaillen, kivassa puolipystyssä sylinomaisessa asennossa. Pojan pystyy nyt jättämään jopa itsekseen ilman raivareita, tässä tyynyssä hän jaksaa istuskella yllättävän pitkään ja saattaa jopa nukahtaa tyynyn huomaan.


Valveillaolojaksojen aikana poitsu tankkaa tiheästi maitoa ja jaksaa vastapainoksi myös nukkua pitkiä pätkiä. Äidin päivän kohokohtia on hetki, jolloin pieni ihminen sammahtaa sen verran syvästi, että tietää hänen nukkuvan useita tunteja sikeästi omassa sängyssään. Ihanaa - aikaa vaikka blogille, lehdille ja päiväunille. Nyt on juuri sellainen hetki ja ajattelin toteuttaa tuon jälkimmäisen seuraavaksi...


Sitten herätessä maailma on taas niin avara ja ihmeellinen! Tämä viimeinen kuva on napattu eräiden pitkien päikkäreiden jälkeen, voi kuinka kivaa onkaan potkutella ja päästää ilma virtaamaan pienten varpaiden välistä.

4 kommenttia:

 1. Ihana vauva!

  Tosi kiva edullisemman budjetin (plus pienen m2) sisustus blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, tosi kiva kuulla!

   Poista
 2. Tuo imetystyyny oli kanssa mun suosikki kaikista muista imetyksen apuvälineistä. Sen avulla säästyi kyllä useammat niska- ja hartiasäryt. Pienokaisen päikkärit on kyllä päivän luksushetki, vielä näin yksivuotiaankin äidillä :) Täytyisi vaan malttaa itsekin levätä silloin. Helpommin sanottu kuin tehty :p -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan onkin tosi hyvä hartioiden rentouttamisessa! Vielä kun tuo poika on niin kevyt, niin jaksaa hyvin kannatella, mutta myöhemmin voi olla aika eri juttu. :) Kyllähän sitä aina päikkäreiden ajaksi olisi tuhat projektia, mut jos puoleksikin tunniksi torkahtaisi, niin jaksaa loppupäivän paremmin.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!