maanantai 25. kesäkuuta 2012

Laulua ja leikkiäVauvan vaaka -lastenlevyyn on olemassa myös nuottivihkonen, joka sisältää laulujen lisäksi leikkiohjeita pienemmille ja isommille vauvoille. Aivan ihana, suosittelen tutustumaan! En ole mikään hyvä laulaja, mutta onneksi tuo viisiviikkoinen ei ole niin kovin kriittinen, katselee vain uteliaana kun äiti lauleskelee. Ja pianon kansikin on ollut auki - superhelpot nuotit sisältävät vain melodian ja soinnut, joten jättävät hyvin tilaa verestää vanhoja vapaan säestyksen oppeja. Kuulemma näistä kappaleista tykkäävät vielä ekaluokkalaisetkin, eli ei ole mitään pelkkää pikkuvauvojen musiikkia.

Tulipas sitäkin mietittyä, kuinka suurelta maailma näyttääkään, jos sitä mittailee männynneulasella...

Hiiri mittaa maailmaa männynneulasella
Heinänkorrella punnitsee, kovin miettii mittailee
Järkeänsä käyttää... isolta maailma näyttää!

2 kommenttia:

  1. Mun tarttis hankkia tuo levy ja miksei nuottivihkokin. Hiiri mittaa maailmaa on meidän suosikki, on kiva, kun neiti osaa itsekin laulaa sen, joten laulamme yhdessä. :)Mun työkaveri oli laulanut sitä lapsenlapsensa kanssa ja opetti sen mulle kerran iltavuorossa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä hakemassa levy omaksi, on kyllä kiva. Tuo hiiribiisi on munkin suosikki, mutta poju ei ole vielä ottanut suurempaa kantaa asiaan. :D

      Poista

Ilahdun kommentistasi!