sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Uusi valaisin olohuoneessa

Me vietettiin eilen päivää kahdestaan pikkupoitsun kanssa. Minulla oli auto käytössäni, joten päätin, että lähdemme käymään Ikeassa. Päivä sujuu mukavammin kun on jotain ohjelmaa ja reissu menikin tosi hienosti. Olin katsellut netistä muutamaa valaisinta, jotka halusin nähdä livenä - mm. 365+ Brasa sekä Stockholm -lattiavalaisimet kiinnostivat. Mutta tulipas taas todistettua, miten hankalaa nettiostaminen olisikaan tällaisissa sisustushankinnoissa. Mikään etukäteen miettimäni valaisin ei tuntunut sitten ollenkaan omalta! Jotenkin tyyli oli liian kylmä, en olisi voinut kuvitella noita valaisimia meidän olohuoneeseen. Aioin jo lähteä tyhjin käsin kotiin mielessä kiertää valaisinten erikoisliikkeitä vielä tarkemmin läpi kun huomasin Nyfors-valaisimen ja päätin napata sen sovitukseen kotosalle.


Ja eiköhän se tuohon toistaikseksi saa jäädäkin. Kiva muotoilu, sopiva koko ja simppeli musta kangasvarjostin. Alemmassa kuvassa näkyy, että valon ollessa päällä varjostimen läpi kuultaa beigeä ja sävy muuttuu rusehtavaksi, ei paha sekään. Mieheni toivehan oli, että valaisimessa saisi olla väriä (kuulemma vaikka vihreää), joten ajattelin pitää silmät auki värikkäiden varjostinten varalta. Tuo taitaa kumminkin olla aika peruskokoinen varjostin, joten luultavasti on helppo vaihtaa. Himmennintä tässä valaisimessa ei ole, mutta valon suuntaa saa säädettyä.

Expedit-hyllyihin mitoitetut säilytyslaatikot muuten tuntuvat sopivan aika hyvin tuonne Artekin ritiläpenkin alle. Minä laitoin kaksi Dröna-laatikkoa vierekkäin, toisessa on leluja ja toisessa kaikkea muuta sälää. 

Kylläpäs on taas tullut tuettua sinikeltaista huonekalujättiä. ;) Minkäs sille mahtaa, että sieltä tekee löytöjä ja kukkarokin kiittää...?

4 kommenttia:

 1. Tykkään lampusta! Kivasti aivan eri näköinen kun valo on päällä.
  Betty

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva näköinen lamppu! Meillä on myös uusi lattiavalaisin hakusessa, tosin tarvitsisimme jotain vähän isomman kokoista. Muutamat sisustusliikkeet on jo koluttu, mutta sitä oikeaa ei vielä ole tullut vastaan. Ikeasta en tosin vielä ole tsekannut, täytyypä käydä piipahtamassa :)

  Mona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea etsintöihin, valaisimia on yllättävän vaikea löytää!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!