sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Lahjottu vauva

Meillä on käynyt viime viikkoina aika paljon vieraita ja mini-prinssimme on saanut vaikka kuinka paljon ihania lahjoja. Kun oikein tuskailin, että miten kaikki nyt niin paljon lahjoja tuovat, niin siskoni kommentoi, että no kun tulee tilaisuus ostaa jotain ihanaakin ihanampaa vauvatavaraa, niin kukas sitä voisi vastustaa? Niinpä niin. Innostuin kuvailemaan osan kivoista lahjoista, kaikki ovat kovin mieluisia ja varmasti tulevat kovaan käyttöön. Vaatteethan ovat vielä reiluja, mutta hyvä niin, kyllä niitä ehditään vielä käyttää!


Söpöyksien joukossa näyttää olevan paljon vaaleansinistä väriä ja raitaa. Alimmaisena on superpehmeä fleece-peitto, jota on käytetty jo paljon. Vaatepuolelta löytyy monenlaista yöpukua, bodya ja haalaria, ja eikös ole aivan mielettömän hieno tuo Polarn o. Pyretin fleecepuku, vettä hylkivää ja tuulenpitävää teknistä materiaalia tietty! Matkustamista rakastavien vanhempien lapsella on myöskin jo ikioma ruskea matkalaukku, jonka voi ottaa mukaan maailman ääriin tai sitten vaikka mummolareissulle.


Ja äitiäkin on muistettu. Kaksossiskoltani sain pupu-aiheisen palan Nomination-koruuni muistoksi vauvan syntymästä. Oma äitini eli vauvan tuore ylpeä mummi puolestaan yllätti antamalla Kalevala Korun Pore-sarjan rannekorun, todella kaunis! Itsehän lahjoin häntä ja itseäni äitienpäivänä saman sarjan kaulakoruilla. Minulla ei ennen olekaan ollut tällaista tyylikästä settiä eli ranne- ja kaulakoru samaa sarjaa. Tähänhän kuuluisi myös tosi nätit korvakorut, mutta itse en pysty valitettavasti korviksia käyttämään.


Kaiken kaikkiaan olo on kyllä äärimmäisen kiitollinen näistä upeista muistamisista, joista kaikki eivät edes kuvaan päässeet (esim. monikäyttöinen imetystyyny, josta jo ehdin kirjoitellakin tänne blogiin).

Arvatkaas muuten minne olen lähdössä... BodyBalance-tunnille ekaa kertaa synnytyksen jälkeen! Olen ihan superinnoissani, ohjelmakin on ehtinyt vaihtua tällä välin ja vetäjänä lempiohjaajani, mahtavaa. Nyt vielä pikaimetys ennen lähtöä. :)

2 kommenttia:

 1. Ihania vauvakamppeita olette saaneet! Vauvan vaakaa on kehuttu tosi paljon ja olen sen itsekin kuunnellut, heti alkoi soida päässä "Metrolla mummolaan"! :)

  Lastenlevyjähän on tosi kivasti myös Spotifyssa, kaverien lapset kuuntelevat ainakin mielellään PMMP:tä, Paukkumaissia, Ammuu-orkesteria ja ihan vanhoja kunnon 80-luvun levyjä kuten Piiri pieni pyörii.

  Kivaa BodyBalancea! Näytit tosi hyvältä niissä valkoiset housut -kuvissa, ei tosiaan uskoisi että olet vasta synnyttänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista kommentistasi (valkoiset housut -kuvissahan oli väljä yläosa ;)). Vauvan vaaka on oikeasti tosi ihana! Ja uppoaa ilmeisesti vähän vanhempiinkin lapsiin eli ei ole pelkkää vauva-ajan musiikkia. Kiitos noista muistakin musavinkeistä, Paukkumaissista ja Ammuusta en olekaan ennen kuullut.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!