tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kultavyö ja shoppailulakko

Kesän alennusmyynnit ovat alkaneet joka puolella, mikäs siis voisikaan olla parempi aika tehdä mielettömiä vaate- ja asustelöytöjä? No muuten kyllä, mutta totesin, että  kaapissani on jo paljon kivoja juttuja, joita en varmaankaan kaikkia ehdi tänä kesänä edes käyttää. Kuitenkin tässä uudessa arjessani tarvitsen lähinnä rentoa, sporttista ja helposti pestävää kotivaatetta. Tietysti aion esim. kaupunkireissuille pukeutua siistimmin, mutta niihin tarpeisiin riittää aivan varmasti tuo nykyinen vaatekaapin sisältö. Mulberryn alelaukku saa siis saapuessaan täyttää minun tämän kesäkauden shoppailusaldoni.

Uusia vaatteita, laukkuja ja kenkiä on tietysti mukavaa joskus ostaa ja katsella, mutta tällä hetkellä koen, että saan enemmän iloa palveluiden "shoppailemisesta". On mukavaa käydä kampaajalla (ja oma tukkani suorastaan huutaa sitä tällä hetkellä!), hierojalla tai vaikka kasvohoidossa. Tai hyvässä ravintolassa syömässä! Enkä missään nimessä halua, että tämä blogi on sellainen, jossa esitellään aina vain uusia hankintoja. Oikeasti pukeutumiseni rakentuu kuitenkin pääosin vanhojen suosikkien ympärille ja käytän tosi paljonkin samoja juttuja, jotka olen todennut kivoiksi käytössä.

Niinpä asukuvissa esiintyy tänään jo aiemminkin blogissa nähtyjä juttuja. Cristelle & Co:n väljän raitamekon ostin raskausaikana, mutta se toimii nytkin kivasti vyöllä somistettuna. Piecesin kullansävyinen vyö on kolmen euron alelöytö ja yksi suosikeistani. Sopii hyvin muiden kulta-asusteiden kanssa ja tuo asuun helposti hieman ideaa. Kello ja leggarit ovat suosikkejani Espritiltä, ballerinat Stylesnobin.


Alla vielä muutama asukuva viime kesältä, jolloin kultavyö roikkui mukana aika usein.


Toivottelen kaikille alennusmyynteihin lähtijöille hyviä löytöjä, pitäkää pää kylmänä! ;)

4 kommenttia:

 1. Mä haluaisin pukeutua juurikin tuollaiseen asuun, joka sulla on ensimmäisessä kuvassa. Ihana raitamekko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Raita on kyllä aina sellainen varma valinta.

   Poista
 2. Kultavyö on tosi kiva! Samoin muutkin asusi. Olet jo kuukausi synnytyksestä todella hoikka!
  Minulla on vanhat kultaballeriinat kaapin kätkössä. Taidan innostua sovittamaan, ne voisivat toimia samoin kuin vyösi monen asun kanssa.
  Olen juuri sellainen, joka aina löytää jotain ostettavaa aleista ja muutenkin. Yritän harkita tarkkaan, tarvitsenko oikeasti, sillä lopulta kesällä ei tarvita kovin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiva ballerinat ihmeessä esiin, kultaläiskät sopivat kesään ja etenkin valkoinen väri tulee jotenkin ihan loistavasti esiin niien kanssa!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!