lauantai 23. kesäkuuta 2012

Kotibasaari

Ihana aurinkoinen juhannusaamu! Viettäisin sitä erittäin mielelläni  jossain mökkimaisemissa juoden aamukahvia laiturinnokassa kaukana nettiyhteyksistä ja verkkokaupoista, mutta koska olen ihan vain kotosalla, niin ajattelin kirjoitella vähän sisustusjuttuja.

Nimittäin netin syövereissä törmäsin viime syksynä on avattuun hurmaavaan verkkokauppaan Home Bazaar. Heiltä löytyy myös myymälä Espoosta, jossa on todennäköisesti esillä vielä enemmän valikoimaa, mutta jo pelkästään nettiputiikin tuotteita selatessa heräsi halu saada lisää neliöitä, jotta voisin kotiuttaa joitain näistä ihanuuksista! Kotoisia, murrettuja sävyjä ja kestäviä luonnonmateriaaleja. Valikoimissa on hienoja uniikkikappaleita vuosikymmenten takaa, joiden tyyli miellyttää omaa silmääni tosi paljon. Voisin kuvitella esimerkiksi tuon sohvan hyvin etenkin vanhempieni 50-luvun rivitaloasuntoon. Tuon ajan design on muutenkin niin kaunista, monipuolista ja aikaa kestävää.

kuvat: www.homebazaar.fi

4 kommenttia:

 1. Tosi hienon tyylinen sohva, mahtuis vaan jonnekin! Tehtiin täällä 50-luvun kodissa terassille retrohyllyn siirto ja romutavaran siivous. Fammun vanha kirjahylly sai kivan paikan ja tavaraa lähti kierrätykseen. Yläkerran vessa on tyhjennetty ja sinne laitetaan saneeraustapetti tuota pikaa. Näet sitten...

  VastaaPoista
 2. Mistäköhän tuollaisen sohvan saisi? Olen jo kauan etsinyt vaan en löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en kyllä osaa auttaa. Ikean Ekenäset on hieman tuon tyylinen...

   Poista

Ilahdun kommentistasi!