maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tasapainoa

Olin viime viikolla todella väsynyt. Mieheni teki pitkiä työpäiviä ja oli yötäkin pois työmatkalla, minä yritin parhaani mukaan viihdyttää vauvaa, joka oli poikkeuksellisen ärtyisä ilmeisesti vatsakivuista johtuen. Pikkuinen raukka ei oikein saanut nukuttuakaan parina päivänä kun heräili jatkuvasti vatsanväänteisiin. Univelka ja seinät alkoivat toden teolla kaatua päälle. Suihkussa ja vessassa käyminen oli tarkkaa minuuttipeliä, syömisestä saati ruuanlaitosta puhumattakaan. Väsynyt vauva + väsynyt äiti = pettämätön yhdistelmä! Perjantain kauppareissulla mietin, että kaikenlaisten peilaavien pintojen asentaminen tavallisiin ruokakauppoihin pitäisi kyllä olla lailla kielletty, nimittäin meikittömän itsensä näkeminen loisteputkivalaistuksessa satunnaisena kotiäitipäivänä saattaa aiheuttaa vakavaa järkytystä.

kuvat: weheartit.com

Onneksi koitti viikonloppu. Ihana mieheni piti huolen vauvan tarpeista perjantaiyönä niin, että sain nukuttua melkein seitsemän tuntia putkeen! Hän myöskin loihti meille ihania herkkuja grillissä ja sain syödä ruokani rauhassa. Lauantai-iltana istuin pitkään saunan lauteilla, tein itselleni jalkahoidon ja ihonpuhdistuksen. Ja kaiken kruunasi sunnuntain BodyBalance -tunti, joka sujui tosi hyvin noin kuuden viikon tauon jälkeen. Jaksoin tehdä kaikki liikkeet mainiosti, mitä nyt vatsatreeni tuntui superraskaalta kun ei tässä ole muutamaan kuukauteen pystynyt mitään sen suuntaistakaan tekemään, ja kyllähän sitä muutenkin sai tunnin mittaan ihan töitä tehdä. Mutta tästä se kunto lähtee taas kohenemaan ja voi että mikä tunne on tehdä aurinkotervehdys ja venytellä ilman pallomahaa! Lähdin salilta hymyssä suin, varmasti menen kokeilemaan kuntoani BodyPumpiinkin mitä pikimmiten.

Nyt olen taas kotosalla kahdestaan pojan kanssa, mutta fiilis on ihan erilainen kuin vielä muutama päivä sitten. Itse asiassa me taidetaan lähteä käymään vähän kaupungilla ja äsken jopa hieman meikkasin! Sitä paitsi tätä viime viikonlopun tyyppistä luksuselämää on tiedossa enemmänkin, miehelläni alkaa torstaina kesäloma. :)

Hyvää juhannusviikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

 1. Mukavaa kun olet saanut levätä ja omaa aikaa itsellesi. Mulle on myös tärkeää kuntoilu, kävin kuntosalilla säännöllisesti äitiyslomalla ja nyt töihin palattuani, olen myös 1-2 krt/vkossa pyrkinyt käymään salilla. Meillä molempien lasten mahavaivoihin auttoi maitoahppobakteeri, käytimme Rela-tippoja. Äitiyslomalla oli myös ihana käydä vaunulenkillä, suosittelen sitäkin!
  Rentouttavaa juhannusta!
  Betty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo kuntoilu on mullekin ihan ehdoton henkireikä, omaa aikaa pari kertaa viikossa ja pysyy selkäkin kunnossa. Vauvan kanniskelu on aika hommaa kuitenkin! Ja vaunulenkeillä olen käynytkin lähes päivittäin, hyvää kuntoilua kyllä.

   Kiva kuulla, ettö Rela-tipoista on ollut apua teillä. Itse asiassa mä olen niitä pojalle antanutkin nyt noin viikon ajan. Toivotaan, että pitäisi pahimmat kipristelyt poissa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!