lauantai 14. joulukuuta 2013

Blogihaaste - 10 asiaa minusta

Sain Scarlet's memories -blogista haasteen kertoa 10 asiaa itsestäni. Vaikka tässä blogia kirjoittaessa tulee kerrottua yhtä jos toistakin, niin näihin kysymyksiin en ole tainnut aiemmin varsinaisesti vastata. Ennen kuin aloitetaan itse haasteen parissa, haluan kuitenkin kertoa mistä blogini nimi on lähtöisin.

Oikea nimeni on Suvi ja zubi on ihan ikioma rakas lempinimeni. Se on ollut kaveripiirissä aktiivisessa käytössä yli kymmenen vuotta siitä asti, kun eräs ulkomaalainen kaveri luuli, että nimeni todellakin kirjoitetaan näin. Jeps, Suvi on yllättävän vaikea nimi ulkomaalaisille! En voinut kuvitella itselleni mitään muuta bloggaajanimeä kuin zubi. Blogin nimen toinen osa corner puolestaan tulee siitä, että kaipasin itselleni ikiomaa paikka tallentaa arjen kivoja juttuja ja inspiraation lähteitä - kuin mukavaa kotoisaa nurkkausta, jossa saa keskittyä vain itselleen mukaviin asioihin. Ja siitä se ajatus sitten lähti...


Mutta sitten varsinaisen blogihaasteen pariin!

1. Mikä on sinussa parasta?

Tulen toimeen käytännössä kaikkien kanssa ja saan asiat järjestymään. Jutut eivät jää suunnitteluasteelle kun meikäläinen on mukana touhuamassa! Olen avoin kokeilemaan uutta ja astumaan myös epämukavuusalueelleni. Olen todella uskollinen ystävilleni ja sanaani voi aina luottaa.

2. Mikä sai sinut bloggaamaan?

Olin lukenut pitkään monia blogeja ja saanut niistä valtavasti iloa ja inspiraatiota. Ajattelin, että olisi uskomattoman siistiä, jos joku voisi inspiroitua minun jutuistani samalla tavalla! Olen aina nauttinut kirjoittamisesta ja ollut aika visuaalinen tyyppi. Bloggaaminen tuntuikin alusta asti tosi luontevalta.

3. Kahvi vai tee?

Kahvi ehdottomasti! Opin juomaan aamukahvia 24-vuotiaana enkä luopuisi siitä enää ihan helposti! Jokaikinen päivä käynnistyy parilla isolla mukillisella maitokahvia. Iltapäiväkahvia en osaa edelleenkään juoda.

4. Mikä saa sinut innostumaan ja inspiroitumaan?

Sisustaminen, matkustaminen, lapsen kanssa touhuaminen, kirjallisuus, musiikki, työssä kehittyminen ja onnistuminen, liikunta, suosikkiblogit... Oikeastaan innostun ja inspiroidun tosi monesta asiasta, mutta ensin yhden asian on oltava kunnossa - riittävästi unta.

5. Bravuurisi keittiössä?

Hui... ei minulla taida pahemmin bravuureita olla. Isäni on ammattikokki ja miehenikin loistava ruuanlaittaja, omat keitokseni kalpenevat kyllä heidän kokkailujensa rinnalla. Mutta osaan kyllä itsekin ihan hyvää perusruokaa tehdä, mainitaan vaikka kermainen sinihomejuusto-broileripasta sekä sienirisotto.

6. Mikä vuodenaika olisit ja miksi?

Olisin alkusyksy. Silloin on aina energiaa ilmassa. Aamut alkavat olla kirpeitä, mutta valoa vielä riittää ja auringon lämpöä. Yöt ovat kuitenkin jo pimeitä ja päivän aktiivisuuden sekä yön levon välillä on hyvä tasapaino.

7. Tärkein elämänohjeesi?

Nuku tarpeeksi. Hyvin levänneenä pystyy melkein mihin vain!

8. Milloin ja miten viimeksi hemmottelit itseäsi?

BodyBalance-tunnilla viikottain. Se saa uskomattoman hyvän olon tunteen kehoon. Vielä kun joskus saisi aikaiseksi varata hieroja-ajan suoraan tuon tunnin perään...

9. Lempilastenlaulusi?

Magdaleena. Laulan sitä usein iltaisin pojalleni. Lisäksi pitää mainita "Ihhahhaa, ihhahhaa", koska pikku-T tykkää tällä hetkellä siitä tosi kovasti ja lauleskelee mukana itsekin.

10. Mikä on parasta elämässäsi tällä hetkellä?

Kyllä se on tämä oma pieni perhe. Lapsen kehitystä ja elämäniloa on etuoikeus olla seuraamassa. Nauru raikaa ja oppimisen riemu on joka päivä lähellä. Olen myöskin iloinen siitä, että elämässäni on hyvä tasapaino työn ja perhe-elämän välillä.

No niin, kertokaapas sitten, arvasitteko kaikki vastaukset vai onnistuinko yllättämään jossakin asiassa?

Heitän haasteen eteenpäin seuraaville bloggaajille, joiden vastauksia lukisin mielenkiinnolla:
Style:Casual
Modernisti Kodikas
Hella & Houkutus

2 kommenttia:

  1. Kiitos: tämä pitää ilman muuta toteuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, ajattelinkin että sulle haluan tän ehdottomasti antaa eteenpäin.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!