lauantai 28. joulukuuta 2013

My morning coffee

Kun pojat lähtevät ulkoilemaan (jälleen kerran sateeseen), koittaa tämän äidin aamukahvihetki. Tykkään juoda maitokahvin usein ihan sellaisenaan, erillään aamiaisesta. Tänä aamuna kahvi maistui erityisen hyvältä, sainhan juoda sen uudesta kauniista Marimekon kupista ja uudella kahvinkeittimellä keitettynä.


Uusi kahvinkeittimemme on tyylikäs Melitta Aroma Signature. Keitän joka ikinen aamu kahvit kotona, joten tämä on tosi tärkeä kapistus arjessa. Tykkään tummapaahtoisesta, pehmeästä kahvista, johon lorautan kunnolla maitoa. Mieheni mielestä juonkin maitoa kahvilla eikä toisin päin...


Deko-lehti kuuluu suosikkeihini ja ostan sen aika usein irtonumerona. Nyt saan kuitenkin ilokseni nauttia siitä kotiinkannettuna puolen vuoden ajan, sillä sain joululahjaksi lehden tilauksen. Tosi ihanaa! En yleensä säästä aikakauslehtiä, mutta sisustuslehdet laitan aina jemmaan.


Miten sinä juot kahvisi?

6 kommenttia:

 1. Noi kupit on kyllä ihanat! Mulla noita 2 kpl sellaisina laakeampina versioina.

  Mä juon joko tummapaahtoista suodatinkahvia mustana tai sitten itseltäni joululahjaksi saamallani Nespresso-vekottimella tehtyä cappuccinoa runsaalla vaahdotetulla maidolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne laakeammatkin versiot noista kupeista on ihanat, tosi veikeät! Meiltä löytyy btw kaksi kapselikeitintä varastosta... lahjaksi saatuja molemmat, mutta me juodaan vain suodatinkahvia. Toinen taitaa olla Nespresson... pitäisi laittaa ne myyntiin.

   Poista
 2. Aamuinen kahvihetki on itsellekin ihana rutiini. Kahvi kermalla (vähemmän sokeria kuin maidossa ja makuakin enemmän kuin maidossa) ja ripauksella kanelia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa namilta tuo sun kahvisi. Pitääkin kokeille kaneliripausta!

   Poista
 3. Miksi ostaa noin kallis kahvinkeitin kun parilla kympilläkin saa toimivan? Tuskin kahvi erilaiselle maistuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saimme tämän kahvinkeittimen joululahjaksi, joten valinta ei ollut oma. :) Hyvään kodinkoneeseen kannattaa kuitenkin mielestäni panostaa, tämä on päivittäisessä käytössä meillä ja takuutakin on 5 vuotta. Kahvista on tullut kyllä erinomaisen hyvää ja pehmeää.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!