sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Sunnuntain hetkiä

Aamulla seitsemältä heräsin siihen, että vierestäni kuului "tip tap tip tap, tipitipitip". En edes tiennyt, että lapseni osaa tuon laulun! Oli todella pitkästä aikaa sellainen yö, että T tuli meidän väliin nukkumaan - tutista luopuminen otti yöllä sen verran koville, että oli pakko ottaa pieni mies viereen. Aamullakin ensimmäiseksi ihmeteltiin tyhjää tuttipurkkia. Muutoin aamu starttasi täysin normaalilla kaavalla. Puurot hävisivät lautaselta ennätystahtia ja sitten vedettiinkin jo kenkiä jalkaan.


Sain paketoitua kaikki jouluviemiset, siinä lahjat nyt odottavat saajiaan. Minusta on tosi mukavaa antaa lahjoja, on kutkuttavaa odottaa, mitä perheenjäsenet paketeistaan löytävät ja mitä niistä tykkäävät.
 

 Annoin runosuoneni kukkia hauskan jouluaiheisen jääkaappirunouden merkeissä. ;) Mitäs tykkäätte?


Kävin myöskin BodyPumpissa ja väsäsin joulutorttuja, mutta eihän sitä nyt ihan kaikkea ehtinyt kuvata... Illemmalla lähdettiin naapurin perheen kanssa Koiramäen Joulua katsomaan Särkänniemeen. Reissun kohokohta taisi olla kun kuultiin aasin äänet. T tykkäsi myös oikein erityisen paljon vanhan ajan puuleluista, häntä ei olisi saanut kyseisestä leikkimökistä ulos millään...


Vielä olisi huominen päivä töitä ennen kuin päästään joulunviettoon. Sitten suuntaammekin kohti Poria, mummin hellään huomaan. Saapa nähdä milloin ehdin seuraavaksi blogiin, joten toivottelen varmuuden vuoksi jo nyt teille oikein lämmintä ja tunnelmallista joulua, miten sen vietättekin.

8 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!