perjantai 6. joulukuuta 2013

Ihanaa itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyyspäivän aamu on koittanut ja pitkä viikonloppu edessä. Oma flunssanikin alkaa hellittää mukavasti ja olemme suuntaamassa tänään Mikkeliin ison ystäväporukan kesken. Tiedossa naurulihasten kipeytymistä, terapeuttista kuulumistenvaihtoa, saunomista, herkuttelua, päikkäreitä, Itsenäisyyspäivän vastaanoton seuraamista, takkatulen loimua, lasten raikuva naurua, ulkoilua... ja mitä näitä nyt on.

Löysin viemisiksi isäntäväellemme mielestäni tosi kauniin ja ihan heidän näköisen pienen lahjapakkauksen. Sisällä on tarvikkeita saunomiseen ja tunnelmointiin kynttilänvalossa.
Mitäs teillä muilla on suunnitelmissa tälle viikonlopulle?

2 kommenttia:

 1. Kivoja tunnelmakuvia ja kaunis lahja ystäville!
  Ajelkaa turvallisesti, nauttikaa ystävyydestä ja sytyttäkää kaksi kynttilää ikkunalle illalla!
  Meillä oli eilen ylioppilasjuhlat hienossa juhlatalo Mekanissa. Kannattaa katsoa nettisivut. Mielenkiintoinen paikka. Jatkoimme jatkoille ja leikimme hassun hauskaa Ping pang poo -leikkiä ja pelasimme puupeliä, jossa toisella nappulalla valittiin alkukirjain, toisella aihe, esim. näyttelijä, elokuva tms. Piti nopeasti hoksata vastaus. Hyvä peli. Semmoinen täytyisi bongata jostakin.
  Tänään jatkamme ylioppilasjuhlia ja sitten viemme silmäleikkauksessa olleen mummin kotiin presidentin vastaanottoa ihastelemaan.
  Sitten on vielä kaksi päivää aikaa auttaa pukkia, ettei jää tänäkin vuonna viime hetkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuulostaa! Onpas hienon näköinen paikka tuo juhlatalo Mekani, googletin heti millainen paikka on. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!