keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Talvilomamatkakuume!

Joulu on ihan juuri ovella ja sen myötä pieni lomakin. T:n päiväkoti on kiinni reilut kaksi viikkoa ja olemme säätäneet työmme hieman portaittain niin, että hänen ei tarvitse mennä päivystävään, vieraaseen päiväkotiin. Vietämme joulun ajan ihan täällä kotimaisemissa - meillä on ilo olla muutama päivä isovanhempien luona pyhinä, mutta muuten olemme kotosalla. 


Talvilomalla sen sijaan haluaisin lähteä jonnekin, vaikka vähän kauemmaskin. Haluaisimme suunnata pienen perheemme kesken viikoksi jonnekin lämpimään ja mielenkiintoiseen paikkaan, jossa voisi rentoutua ja nauttia elämästä, mutta myös touhuta jotain kivaa aktiivista. Lentomatka saisi olla kohtuullisen lyhyt, sylilapsen kanssa noin 6 tuntia on mielestäni maksimi. Loman ajankohta olisi todennäköisimmin maaliskuu.


Mulla on mielessä vahvimmin tällä hetkellä Dubai. Onko kellään kokemuksia sieltä? Sopisiko alle 2-vuotiaan lapsen kanssa matkustavan lomakohteeksi? Toisaalta kohde houkuttaa överiydellään, toisaalta tuntuu, että onhan tuo melko keinotekoinen paikka. Varmasti kokemisen arvoinen kuitenkin.


Minne sinä haluaisit matkustaa tänä talvena?


7 kommenttia:

 1. Dubai näyttää kyllä kuin toiselta planeetalta. ;) Meillä on kans haaveissa lähteä keväällä jonnekin kauemmaksi. Me meinataan kyllä olla niin rohkeita (vai tyhmiä), että oltaisiin lähdössä oikein pitkälle lennolle tuon vajaa kaksi vuotiaan ja viisivuotiaan kanssa. ;) Thaimaa/se suunta olisi suunnitelmissa, katsotaan nyt toteutuuko. Tässä on ollut niin paljon kaikkea ja mies kotitutuu Afganistanista maaliskuun puolivälissä, että olisi ihana päästä hetkeksi irti arjesta ja kaikesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dubaista tulee kuvien perusteella aavistus mieleen Singapore, jossa olin pari vuotta sitten. Paitsi että Singapore on varmasti vielä siihen verrattuna tosi maanläheinen ja vaatimaton. ;) Thaimaa on ihana paikka, olemme suunnitelleet lomaa sinne vuoden päähän. Silloin T:lle saisi jo oman paikan lentokoneessa ja olisi toivottavasti mahdollisuus pitää 2 viikkoa lomaa putkeen.

   Poista
  2. Lisään vielä, että uskon kyllä, että se Thaimaan lentokin menisi oikein hyvin. Itsestähän se vain on kiinni. Toivottavasti reissuhaaveenne toteutuvat! Ja kiva kuulla susta, Ulpu!

   Poista
 2. Mulla on kuukauden päästä lähtö juurikin Dubaihin. En ole ennen käynyt, mutta juuri matkalta palannut ystäväni kyllä ylisti paikkaa maasta taivaaseen. Ihania kuvia, matkakuume nousee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, sinä onnekas! Olen kyllä kuullut monelta paljon hyvää ko. kohteesta. Ihanaa matkaa!

   Poista
 3. Hei, porukat on ainakin ollu Dubaissa, tosin ei 2-vuotiaan kanssa ;) Ja ehkäpä Rita ja Lassi on kans käyny... Mut en ihan varma heistä ole. Eli niiltä suunnilta ainakin voisi saada jotain infoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Mulla on vähän viel taivuttelut kesken ton miekkosen kanssa tästä matkakohteesta... ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!