tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukuun alun kuulumiset

Moikka ja hyvää joulukuuta! En ole ehtinyt tänne blogin puolelle kokonaiseen viikkoon. On ollut työkiireitä, pikkujouluja, vieraita, lapsen ensimmäistä päiväkotikuvausta, hieman joululahjaostoksia... ja flunssaa. Niinpä niin, taitaa olla ihan totta se mitä aina ensimmäisistä päiväkotisyksyistä sanotaan. Nyt istuskelen tässä koneen ääressä Finrexinin ja smoothien kanssa, toivottavasti saan itseni kunnolla kuntoon ennen viikonlopun pikku reissuamme.


Näin joulukuussa moni blogi tuntuu olevan vilkkaimmillaan joulukalenterien myötä. Minusta tuntuu, että täällä omassa nurkkauksessani tästä kuukaudesta tulee vuoden hiljaisin. Menoja ja työhön liittyviä deadlineja vilisee kalenterissa. Jouluvalmisteluissakin pääsen helpolla, koska lähdemme vanhempiemme luo joulunviettoon. Tämä meidän pikkukoti on aika äkkiä siivottu ja koristeltu (omaan varsin pelkistettyyn koristelutyyliini), mutta yritän saada aikaiseksi ottaa sentään muutamia kuvia... Lahjoja läheisille tykkään kyllä ideoida, mutta niistä en oikein voi kirjoittaa tänne blogiin mitään ennen jouluaattoa, sattuneesta syystä.


Niinpä saatte tyytyä tässä postauksessa muutamaan kuvaan viime joulukuulta. Uskomatonta, miten mini tuo meidän pikkuinen T vuosi sitten olikaan! Nyt hän poseeraa tomerasti päiväkotikuvassa ja ensi viikolla näemme hartaasti harjoitellut esitykset joulujuhlassa. Pikkumiehen suurimpiin kiinnostuksen kohteisiin tällä hetkellä muuten kuuluvat kuut ja tähdet. Nyt on ollut pari pilvisempää päivää eikä kuuta ole näkynyt, joten ulkoillessa T on vain katsellut ihmeissään taivaalle hokien "Kuu ei! Kuu ei!"

Mitäs teille kuuluu? Joko olette ihan joulutunnelmissa...?

2 kommenttia:

 1. Täällä alkaa pikkuhiljaa joulutunnelma nousemaan, tosin koristeita en ole vielä saanut aikaiseksi laittaa. Pitääkin korjata asia asap :) Ihania kuvia sulla, etenkin tuo varjokuva teistä on niin ihana <3 Ja luminen oksa on kaunis myös- kunhan lumi tulee ja valo vähän lisääntyy alkuvuodesta, pitää yrittää itsekin olla ahkerampi kameran kanssa myös ulkosalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi on tosiaan mielettömän kaunista. Tykkään kyllä talvesta sen takia paljon! Sisälläkin on erilaista tunnelmaa kun ikkunasta näkyy valkoinen maisema. Mutta miten musta tuntuu, että viime joulukuussa paistoi tosi usein aurinko, ainakin mun kuvien perusteella? Sain tuon varjokuvankin otettua...

   Mukavaa itsenäisyyspäivää!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!