tiistai 26. marraskuuta 2013

Viime päiviltä

Autot ovat alkaneet ajella jonossa, liikenneruuhkaa pukkaa.


Tässä kuvassa on monta suosikkia. Piano, miehen siskon tekemä taulu, Iittalan Nappula-kynttilänjalka (joka olisi muuten ihana myös messingin sävyssä).


Pikku-T rakastaa kirjoja, niitä luetaan joka päivä ja paljon. Ehkä joulupukki voisi tuoda pari uuttakin kirjaa...


Minäkin olen uppoutunut hyvään kirjaan iltaisin. Kiehtova tarina tässä Khaled Hosseinin uusimmassa. Kerronnaltaan hieman kepeämpi kuin Hosseinin aiemmat romaanit, joista olen myös pitänyt valtavasti.


Mikä ei kuulu joukkoon...? Viiden pisteen vihje: sillä syödään ja se sijaitsee lelukorissa.


Kivaa viikon jatkoa! Ei anneta joulustressin hiipiä...

4 kommenttia:

 1. Hahaa, meillä luetaan myös "Mitä isät tekevät", mikä kyllä mielestäni on aika aikansa elänyt. Että isit ne pyörittää maailmaa, kun lapset ja äidit on kotona :) Meillä suosikki tällä hetkellä on "Liikkeelle, kuorma-autot".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu totta tosiaan, tuossa kirjassa on hieman vanhanaikainen "työnjako", mekin aina naureskellaan. Mutta T tykkää siitä kovasti. :)

   Poista
 2. Oletteko lukeneet Tomppa-kirjoja? Voiskohan joulupukin toiveisiin liittää niitä? Meillä luettiin nuorimman kanssa erityisesti Ainoja. Itse pidit Mintuista ja monta tutkimushetkeä vietettiin Scarryn isojen kuvakirjojen parissa. Ne ovat olleet minulla töissä, mutta T:tä varten tuon ne tänne mimmulaan.

  Luin Ja vuoret kaikuivat, mutta en pitänyt siitä yhtä paljon kuin edellisistä Khomeineista. Silti se oli hyvä. Nyt juuri kaipaan uutta kirjaystävää.


  Mukavia parkkileikkejä, lauluja ja lukutuokioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tompat ja Ainot on varmaan tosi hyviä, mutta meillä toimivat vielä paremmin sellaiset, joissa on vähän vahvemmat sivut. Mutta kaikki käy ja kaikenlaiset kuvat kiinnostaa :) Kiva että mimmulassa on uusia kirjoja odottamassa kun tullaan kylään.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!