tiistai 12. marraskuuta 2013

Pimeyden pehmeys


Vietän kipeänä olevan pojan kanssa tänään kotipäivää. Keskellä päivää on hämärää, poltan kynttilöitä ja istun sohvannurkassa kääriytyneenä torkkupeittoon, pieni nukkuu flunssaansa pois. Tämä marraskuinen pimeys on raskasta, mutta on siinä jotain pehmeän ihanaakin. Mielestäni kaikki vuodenajat ovat omalla tavallaan hyviä, valoisan ajan vastapainoksi myös pimeys tulee välillä tarpeeseen. Nyt on lupa käpertyä, kotoilla, sytytellä tunnelmavaloja, pukeutua pehmeisiin neuleisiin, lämmittää varpaita villasukilla... Onneksi tämä vaihe ei kestä kauaa, heti joulun jälkeen päivä pitenee. Kyllä me jaksetaan eikös vaan?

P.S. Juuri nyt tuntuu kyllä melkein uskomattomalta, että vain kuukausi sitten oli näin valoisaa kello 17.30. :)

2 kommenttia:

 1. Voih,pikaista paranemista potilaalle! Tuntuu olevan hurjasti liikkeellä flunssaa. Löyin blogisi googlen avulla kun etsin kaunista lattiaa,teillä tosiaan sellainen näyttää olevan. Mikä teidän lattian merkki/malli on? Eteisen musta seinä on makea!
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ellen, kiitos paranemistoivotuksista. Kyllä nämä flunssat ovat vähän välttämättömiä, onneksi lapset ovat hyviä ja reippaita sairastajia. :) Meidän lattia on laminaattia ja ostettu K-Raudasta keväällä 2011. En valitettavasti osaa sanoa merkkiä tai mallia tarkemmin, mutta tämä oli silloinkin joku poistuva erä. Ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä tähän, laminaateissa on paljon eroja mutta ilmeisesti me satuttiin valitsemaan hyvä sellainen. Mä tykkään myös meidän eteisen tummasta seinästä kovasti, ollaan suunniteltu että seuraavassa kodissa olisi joku isompikin musta seinäpinta.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!