sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Päivä isälle

Päiväkodin isänpäiväpaketista paljastui hellyyttävä mitali, nimesin sen urhoollisuusmitaliksi. Sen on kyllä varmasti jokainen iskä ansainnut! Mieheni on ihan mieletön isä, parempaa en voisi kuvitella. Tiesin sen kyllä jo etukäteen, että hän on varmasti isäainesta, mutta silti todellisuus on ollut vielä upeampaa seurattavaa. Isä ja poika ovat kuin paita ja peppu, joilla on omat poikien touhunsa. T on alkanut osoittaa hellyyttään enemmän viime aikoina ja isä saa todella usein paljon haleja ja rutistuksia.

Tänään meillä ollaan syöneet masut täyteen herkkuja, annettu isän nukkua pitkään ja käytiin myös testaamassa uudistunut Pikku Kakkosen leikkipuisto. Aika normaalia mukavaa sunnuntaisettiä siis.


Isänpäivän kunniaksi laitoin tutun valokranssin ikkunalaudalle. Tämän lisäksi terassilla on myös jo kausivalot ja ehkä niitä vielä tulee lisää sisällekin.

Millainen isänpäivä teillä on ollut? Perussunnuntai vai jotain spesiaalimpaa?

4 kommenttia:

 1. Hieno ansiomitali ja kiva kortti! Hyvä T.!

  Me teimme koulussa avaimenperät nahkanauhaletityksellä ja teippasimme ne hiirikorttien hänniksi. Isät olivat tietenkin tykänneet.

  Kotona pappaiskä sai kananmuna-aamiaisen mukavissa kotihousuissa, lämpimissä sukissa, Egotrippiä kuunnellen ja koiran maatessa jalkojen juuressa.

  Leppoisa isänpäivä ihan kokonaan marraskuisessa hämyssä. Hyvää ruokaa ja lepoa, siinä se.

  Mukavaa viikkoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mukavaa viikkoa sinnekin! Kiva sunnuntai ollut teilläkin.

   Poista
 2. Piti vielä lisätä, että elokuvat odottavat vielä lippujen käyttäjää!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!