sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Time to play

Hankin tällä viikolla uudet klassiset mustat avokkaat vanhojen erittäin hyvin palvelleiden (ja melko kulahtaneiden) perusavokkaiden tilalle. Valitsin Piano-merkkiset upeat korkkarit, joissa on klassisuudestaan huolimatta "sitä jotakin".Näiden hinta oli Kookengässä 79 euroa, eli ei mikään paha mielestäni laadukkaista ja monikäyttöisistä kengistä. Todella monissa juhlavissa korkkareissa muuten tuntuu olevan nahkapäällysteinen korko ja sellaisia en missään nimessä halunnut - eivät pysy siistinä pitkäaikaisessa käytössä.


Nämä pääsivät tietysti jalkaan eilenkin illalla blogigaalaan ja totesin, että ovat kyllä yllättävän hyvät jalassa. Koko ilta tuli seisoskeltua, en istunut alas hetkeksikään, ja silti uusissa kengissä oli mukava olla. Gaala oli kyllä oikein hieno kokemus, kannatti lähteä! Tosin se harmittaa, että porukkaa oli sokkeloisissa tiloissa niiin paljon, ei millään pystynyt bongailemaan tuttuja. Minulla ei ollut kameraa ollenkaan mukana, mutta ystäväni Sannin (Karkkipäivä-blogista) kanssa kävimme poseeraamassa yhteiskuvassa. Toivottavasti saan tämän kuvan käsiini myöhemmin, niin voin vilauttaa sitä täälläkin.


Mukavaa aurinkoista sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Kauniin näköiset kengät! Minulla on hyvä kokemus noista Pianon korkokengistä. Omat suosikkinilkkurini ovat heidän mallistoaan ja ne ovat säilyneet hyvänä uskomattoman pitkään.. Tosin olen niitä huoltanut suutarilla, mutta kun löytää hyvät kengät, niin niitä mielellään korjaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla hyviä kokemuksia, itselläni nämä ovat ekat ko. merkiltä. :) Minä olen myös aika ahkera kenkien huoltaja ja suutarilla tulee käytettyä kenkiä aina silloin tällöin. Mukavampi huollattaa kuin ostaa uutta jatkuvasti.

   Poista
 2. Hei, mä tuun tänne "spämmäämään" omalla blogilinkillä, täältä voi tsekata Suvin juhlalookin kenkineen:
  http://karkkipaiva.indiedays.com/2013/11/17/inspiration-blog-awards/

  :)

  Virallisia kuvia tulee esiin varmaan vasta maanantaina..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanniseni. Tosin ei mitään kovin edustavia otoksia nuo... toivotaan, että virallinen kuva olisi edes vähän onnistunut...?

   Poista

Ilahdun kommentistasi!