lauantai 16. marraskuuta 2013

Sittenkin gaalaan!

Aamulla uhmakohtauksen saaneen taaperon kanssa hiekkalaatikon reunalla ajatus kirkastui. Kyllä minä haluan sittenkin lähteä gaalaan! Ei täältä Tampereelta ole edes pitkä matka. Ja kuinka usein saan kutsuja vastaaviin tapahtumiin - en juuri koskaan. Tai ylipäätään tapaan ystäviä iltamenojen merkeissä - en juuri koskaan. Joten kyllä mä lähden, todellakin lähden! Ja tässä sitä ollaan. Vispipuurot ja lounaat kokattuina, autoleikit leikittynä, aamu-ulkoilut ulkoiltuna (upeassa auringonpaisteessa!), lapsi päiväunilla. Minä varaamassa junalippuja. Uskomattoman glamourhenkinen valmistautumispäivä siis.


En ole kovin aktiivisesti julkaissut kuvia itsestäni täällä blogissa, joten eikös se helpota tunnistamista, että pukeudun samoihin vaatteisiin, jotka on jo täällä muutamaan otteeseen nähty? ;) Juu ei tässä ehtinyt nyt kuitenkaan shoppailemaan, joten näillä mennään. Ellen sitten viime hetkellä vaihda suunnitelmaa ja pukeudu pikkumustaan...  

Oi vitsi, nyt olen ihan fiiliksissä, mahtava ilta tulossa. Toivottavasti näen mahdollisimman monia teistä! Tulkaa moikkaamaan, jos en itse hoksaa.

10 kommenttia:

 1. Oikein siskoseni! Hauskaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kivaa: hyvä päätös! Mahtavaa gaalailtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Juu, päätös oli ihan oikea. Tulin yöjunalla vielä takaisin Treelle ja sekin päätös taisi olla oikea - nyt kun on kovan tuulen takia kuulemma myöhästelyjä rataliikenteessä tänään.

   Poista
 3. Loistava juttu! Oikein iki-ihanaa iltaa! Vaatevalintakin näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 4. Vitsit, mäkin olin siellä mut ei nähty!! Harmin paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, harmi tosiaan! Mun mielestä se tila oli liian sokkeloinen ja vielä kahdessa kerroksessa, oli todella vaikea bongata tuttuja. Yritin koko ajan pälyillä ympärille ja löytää tuttuja sekä omia suosikkibloggaajia, mutta en vaan onnistunut siinä.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!