lauantai 9. marraskuuta 2013

DOT Pop Up Kauppa

Eikö ole upea siksak-kuosinen huivi? Niin minustakin! Näitä Uhana Designin huiveja ja muita neulekaunokaisia saa nyt ostaa myös Tampereen Sokokselta, Design on Tampere Pop Up Kaupasta.


Design on Tampere on muotoilijoiden yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää muotoilu- ja kaupunkikulttuuria Tampereella. Sokoksella tämä Pop Up Kauppa toimii yli vuoden ajan esitellen ja myyden paikallisten suunnittelijoiden tuotteita. Brändit vaihtuvat parin kuukauden välein.


Uhana Designin vaatteista ihastuin itse tuohon yllä olevan kuvan neulehameeseen. Tosi ihanan oloinen neulemateriaali ja kaunis muotoilu.

Uhana Designin blogissa on mielenkiintoinen kirjoitus vaatteen hinnan muodostumisesta. Tällaista avoimuutta toivoisi muiltakin vaatealan yrityksiltä. Myönnän itse, että ihailemani hameen 139 euron hinta tuntui äkkiseltään todella kovalta, vaikka eihän se sitä ole kun ajattelee asiaa tekijöiden näkökulmasta. Sitä on vain niin tottunut halpaketjujen hintatasoon.


Alakerrassa lasten osastolla oli vielä lisää designia. Papu-lastenvaatteet ovat näkyneet tosi monissa blogeissa ja ovathan ne veikeän ihania.


Minuun kuitenkin upposi enemmän Kanelimaan grafiikka. Erityisen kivoja ovat nuo joulukortit, myös seinäkalenteri ensi vuodelle on hieno. Viime vuonna en tainnut lähettää yhtäkään joulukorttia, mutta ehkäpä tänä vuonna läheiset löytävät postilaatikoistaan ripauksen kanelia...


Tampereella tuntuu olevan tosi paljon upeita suunnittelijoita monella alalla ja on mielestäni hienoa, että heidän tuotteitaan myydään myös isoissa tavarataloissa. Lisätietoja Design on Tampereesta löytyy mm. täältä, itse merkkasin jo joulumyyjäiset kalenteriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!