perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulun kaunein

Moikka kaikille, toivottavasti teillä on ollut sellainen joulu kuin toivoittekin. Me palasimme tänään kotiin vietettyämme monta ihanaa päivää perheiden ja ystävien parissa kotipuolessa. Vaikka pidämme reissaamisesta ja teemme sitä aika paljon, niin täytyy myöntää, että oli ihanaa palata omiin nurkkiin tänään ja vetää verkkarit jalkaan. Meidän viikkoomme sisältyi aika monta kyläpaikkaa ja kahvipöytää, sekä kiitettävä läjä matkalaukkuja (miten sitä tavaraa voikin kertyä aina niin paljon...). Mutta oikein kivaa oli!


Pikku-T oli superreipas ja nautti silminnähden isovanhempien, tätien ja kaikkien muidenkin seurasta sekä joulun herkuista. Meidän puolitoistavuotias ei pahemmin vielä joulusta saati lahjoista ymmärrä, mutta hän hoiti oman osuutensa jakamalla reippaasti lahjat pukinkontista kaikille kilteille. Tonttulakkia hän ei kyllä suostunut pitämään päässään hetkeäkään.

Ja kilttejä oltiin kyllä taas oltu! Eräs paketista paljastunut esine oli tämä Nappula-kynttilänjalka messingin sävyssä. Lämmin kiitos pikkusisko, tämä on todella kaunis! Muutenkin tontut olivat sisustuksellisella tuulella - sain niin uuden tyylikkään kahvinkeittimen, Marimekon kuppeja, House Doctorin korurasian kuin Deko-lehden lahjatilauksenkin. 


Olen todella kiitollinen ja onnekas, että minulla on niin ihana perhe. Joulu on sellainen juhla, jota mieluiten vietän isommalla porukalla. Siihen kuuluvat aamulenkit, saunominen, pelailu, väsähtänyt huumori, kauniisti katettu ruokapöytä herkkuineen, leikit ja elokuvien katsominen - näin muutamia mainitakseni. Meillä on tapana pukeutua jouluna juhlavammin ja syödä hieman perinteisistä jouluruuista poikkeavia ruokia. Tänä vuonna menu sisälsi muun muassa kuhaa, paahtopaistia ja pannacottaa. Itse en ole mikään suuri kinkun ja laatikoiden ystävä, joten tämä järjestely sopii mitä parhaiten.


Itselleni joulu tarkoitti myös tervetullutta taukoa tietokoneen ääressä notkumiseen. Tekee muuten aika hyvää olla muutama päivä käymättä blogissa tai sähköpostissa. :)

Loppuviikko vierähtääkin sitten tavallisen kotoilun parissa. Tutustutaan uusiin kirjoihin, leikitään lahjaksi saaduilla leluilla ja vedetään lenkki- sekä jumppatossuja jalkaan aina sopivissa väleissä. 


Miten teidän joulunne sujui?

2 kommenttia:

  1. Kylläpä kynttiläjalka sopii todellakin täydellisesti tuolle paikalle! Kiitos jouluseurasta :)! t. Toinen siskoista

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!