sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Matto ja aurinkoa

Perjantaina piipahdettiin Askossa ja siellä sattui olemaan matot -30 % tarjouksessa. Niinpä mukaan lähti olohuoneeseen uusi matto. Päädyttiin varsin vaaleaan väriin, toivottavasti tämä kuitenkin pysyy siistinä pitkään.



Matto näyttää villa-paperinarumatolta, mutta on oikeasti keinokuitua, polypropyleeniä. Siinä on kuitenkin ihan villamaton tuntu. Sopii hyvin meille, koska mieheni on sen verran allerginen (ja minä muuten vaan pölykammoinen), ettei meille varmaankaan voisi tulla oikeaa villamattoa. Tosi miellyttävän oloinen ja jämäkkä matto. Onko teillä kellään kokemusta tällaisista polypropyleenimatoista? 

Matossa on valkoisen lisäksi harmaata, mikä tekee siitä kivan eläväpintaisen. Vähän tuon sävyistä harmaata olemme ajatelleet seuraavaan sohvaankin, sitten joskus kun se hankintaan - eli kun mulla menee lopullisesti hermot nykyiseen.
 


Viikonloppua on vietetty kesäissä merkeissä, kuten varmasti kaikkialla Suomessa. Grillikausi avattu, ekat pienenpienet päivetykset (vai oliko ne punoitukset) hankittu ja t-paitakelit korkattu. Jesjes! Meillä oli ilo saada hyviä ystäviä yökylään ja kylläpäs olikin mukavaa nauttia yhdessä kesäisestä viikonlopusta uudessa kodissamme. Vieraitakin on nyt paljon aiempaa helpompi ja mukavampi majoittaa. <3


Tästä on hyvä suunnata kohti uutta arkiviikkoa.

4 kommenttia:

  1. Kivan näköinen ja värinen matto. Itsekin pitäis hankkia olohuoneeseen uusi matto, kesämatto. Olen tässä vain pähkäillyt, että millainen matto olisi helppohoitoinen koiran kannalta. Nyt meillä on ollut nukkamatto, jonne karvat ja roskat kyllä uppoaa huomaamattomasti. ;) Mutta jotenkin se on nyt näin kesällä niin raskaan näköinen. Paperinarumattoa olen harkinnut, mutta en sitten tiiä oisko se oikea valinta...

    Oli kyllä ihana kesäinen viikonloppu! Ja tänäänkin aamusta asti ollut tosi lämmin. Mukavaa viikkoa teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos helchu. Paperinarumatot on kyllä kivoja ja kesäisiä. Meillä on vaan vähän kokemusta, etteivät välttämättä tykkää pesuista kauheasti, riippuu tietysti varmaan laadusta. Ihanaa kesäistä viikkoa sinnekin!

      Poista
  2. Kaunis matto. :) Meillä on kans olkkarissa polypropyleenimatto, joka onkin ollut helppohoitoinen. Siitä on helppo pyyhkäistä tahrat pois eikä koirankarvat tartu/lähtee aika hyvin imurilla irti. Ainoa "huono" puoli mitä keksin meidän matosta on se, että se on tosi karhea, lasten kanssa ei ole kiva konttailla paljain polvin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulpu. Kiva kuulla hyviä kokemuksia. Karheahan tuo kyllä vähän on, jos vertaa pehmoiseen nukkamattoon. Vein nukkamaton varastoon, ehkä sen voi joskus tuoda takaisin, jos vaihtelunhalu yllättää.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!