lauantai 7. helmikuuta 2015

Kevätuutta vaatekaapissa

On se hassua. Ensin odotamme koko pitkän syksyn talvea ja sitten talven ollessa parhaimmillaan siirrymme haaveilemaan kesästä. No ehkä ei kuitenkaan - vaan ihan oikeastihan vaatteet saa nykyään ostaa aivan väärän sesongin aikana.

Olen noin 155-senttinen ja pienikokoinen muutenkin, vaatekokoni on 32 (joskus 34). Ainakin tällaisen hieman standardia pienemmän ihmisen on ostettava vaatteet tosi ajoissa. Jos vaikkapa haen talvitakkia, niin minun on napattava kesähelteillä se ainut 32-kokoinen ensimmäisen erän joukosta. En uskalla kovin usein jäädä odottelemaan alennusprosentteja kun jotain sopivaa löydän, mittasuhteiltaan oikeanlaisia vaatteita kun ei välttämättä tule ihan helposti vastaan. 

Viime kesänä etsin kuumeisesti uusia bikineitä, mutta sopivaa kokoa ei löytynyt. Nyt klikkasin heti parit bikinit kotiin kun huomasin hm.comissa omaa kokoani saapuneen myyntiin. Ja olen tyytyväinen!


Sininen mekko oli myös todella kaunis päällä, harmi että saman mallin mustavalkoisesta versiosta oltiin jo koot myyty loppuun. Tällaiset mekot ovat kivoja työvaatteita ja sopivat ilmastoidulle toimistolle myös kesällä.

Samalla onnistuin bongaamaan yhdet mustat 32-kokoiset housut, tällaisia kapeita perushousuja on hyvä olla vaatekaapissa ja itseltäni sellaiset puuttuivat. Olenkin ahkerasti käyttänyt nyt näitä, sopivat ihan kaiken kanssa. Luonnonvaalean silkkipuseron löysin alepuolelta, olen tämän tyylistä etsinytkin. 



Olipas kiva tehdä kerralla useampi hyvä löytö edulliseen hintaan. En ole vielä tehnyt keväälle ja kesälle mitään ostoslistaa, tuntuu että perusasiat vaatekaapissa ovat aika hyvin kasassa. Farkkuja on paljon, erilaisia neuleita ja puseroita ihan mukavasti, kivoja aurinkolaseja löytyy, laukkuja ja kenkiä... No nyt kun mietin, niin perusteepaitoja kyllä tarvitsen sekä myös mekkoja ja hameita voisi olla enemmän. Valkoista nahkalaukkua myöskin himoitsen! Niin ja tarvitsisin uusia alusvaatteita - sopivien rintaliivien löytäminen onkin minulla ihan tuskaa, huh. Pieniä ympärysmittoja tuntuu olevan todella, todella vaikea löytää.

Joko te olette ostaneet kevätmuodin uutuuksia?

Translation: Some spring news in the wardrobe.

2 kommenttia:

  1. Voi miten pieni voi ihminen olla :D Siis ihanaa! Minähän olisin aina halunnut olla lyhyempi ja pienempi :) Tosin, ehkä nyt on jo tullut sinuiksi tämän 172 sentin ja 38/40 vaatekoon kanssa. Mutta tosiaan - en edes osaa kuvitella millainen on 32 kokoinen vaate :) Varmasti tosiaan asettaa omia haasteita shoppailuun. Ihania nämä tälle sivulle keräämäsi kaikki! Sulla on kyllä tosiaan tyyli hanskassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että meitä on eri kokoisia! Ja myös, että nykyään vaatteita on helpompi löytää näissä harvinaisemmissakin kokoluokissa, ainakin helpompaa kuin aikanaan 90-luvulla Porissa, hehe. Kiitos kauniista sanoistasi. Mun mielestä sä olet just täydellisen kokoinen, haluaisin olla just tuollainen 172 cm ja 38 :) Mutta toisaalta, en enää murehdi koostani, pienenä on ihanaa myöskin.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!