lauantai 25. heinäkuuta 2015

Home details

Olen enemmän isojen linjojen kuin yksityiskohtien ihminen, aivan ehdottomasti. Olen sellainen vähemmän on enemmän -ihminen, en oikein osaa käyttää pieniä somisteita, en sisustuksessa enkä pukeutumisessa. Molemmissa kuitenkin harjoittelen sitä. Koska ilman kauniita, pieniä yksityiskohtia mitkään kokonaisuudet eivät oikein toimi.

Tiedättekö ne kodit, joissa on loputtomasti yksityiskohtia? Joissa voisi viettää tuntikausia niitä ihaillen? Luulen, että meidän koti ei olisi kenenkään mielestä sellainen...

Mutta kyllä vain, niitä kivoja yksityiskohtia meiltäkin löytyy kun alkaa katsella ympärilleen sillä silmällä. Näiden kuvien joukosta löytyvät myös minun kesälomani sisustusostokset tähän saakka - suloinen House Doctorin säilytysrasia sekä Hayn Kaleido-tarjotin. Unohtamatta uusinta laukku-ihanuuttani, pientä DKNY:n konjakinväristä messenger bagia. Sen ostin kyllä jo ennen kesäloman alkua, vähän niinkun tsemppihengessä. Täytyyhän sitä naisella perustelut olla.Ihana kesäinen päivä ollut tänään! Vietin tuntikausia terassilla ja olo on vähän hassu. Ihanaa kun iho tuoksuu auringolta (etenkin erään pikkupojan iho).

Mitäs pidit näistä yksityiskohdista?

6 kommenttia:

 1. No pidän kyllä eritäin paljon :) Ps. kiva blogi!

  VastaaPoista
 2. Isoissa linjoissa ei ole mitään vikaa :) Ja kyllä teiltä löytyy kivoja yksityiskohtia ! Näin jo monta näissäkin kuvissa.

  Mukavaa lauantai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kyllä niitä yksityiskohtia tosiaan löytyy kun alkaa sillä silmällä katselemaan. Pitääkin tehdä näitä postauksia jatkossakin.

   Poista
 3. Pidin tosi paljon :) Minusta yksityiskohtia ei tarvitse ollakkaan paljon, vaan siellä täällä jotakin kaunista. Ja osa yksityiskohdista tulee ihan kauniista käyttötavaroista. Itse tykkään somistella, mutta teen asetelmia aina vain yhteen tai kahteen kohtaan ja vaihtelen tavaroita, niin että säilön kaappiin aina ne esineet jotka eivät ole sillä hetkellä asetelmissa. Haasteellisinta onkin kaappien sisällön organisointi, siinä olisi meitsillä skarppaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Olen kyllä samaa mieltä, että kauniista käyttötavaroista tulee kauniita yksityiskohtia. Esim. Artekin jakkaroiden jalkojen kaaret ovat sellaiset, joita en kyllästy ihailemaan. Olen muuten samanlainen, että piilotan aina kaappiin osan tavaroista, en pysty pitämään kovin paljon pienesineitä esillä kerralla. Kaapit ovat vielä suht hyvässä järjestyksessä kun vasta reilu vuosi sitten muutettiin, mutta huomaan kyllä, että ne täyttyvät pelottavalla tahdilla. Mistä sitä tavaraa aina kertyykin...?

   Poista

Ilahdun kommentistasi!