sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Pohojalaasis häis

Eilen pääsin viettämään perinteisiä hääjuhlia Pohjanmaalle kun rakkaat ystävät saivat toisensa. Juhlat olivat todella tunnelmalliset ja ihanat pihahäät. Paikkana oli morsiamen mummola järven rannalla, upea paikka. Tunnelma loppuillasta oli tiivis navettaan rakennetussa tanssi- ja baaritilassa.


Asusuunnitelmani vaihtuivat vähän viime tipassa. Oli luvattu niin kylmää ilmaa, että puin alkuperäisestä ideastani (hihaton mustavalkoinen kotelomekko ja päälle ohut, vuoreton jakku) tilalle sinisen, pitkähihaisen H&M:n sifonkimekon ja Zaran vuorellisen jakun. Valinta oli kyllä ihan oikea, olisin varmasti jäätynyt alkuperäisessä asussa. Tuo beige jakku on aika mukavan lämmin vuorikankaan ja napakan, hieman villakangasmaisen materiaalinsa ansiosta. 

Mekko ei valitettavasti näy kokonaisuudessaan yhdessäkään kuvassa, koska tosiaan oli aika viileää ja pidin jakkua suurimman osan ajasta päällä. Jalassa minulla oli Budapestistä ostetut siniset, ihanat Geoxin avokkaat ja laukkuna upouusi konjakinsävyinen DKNY:n messenger bag. Siitä ehkä vielä parempia kuvia myöhemmin.


Sinisissä kengissäni on vain muutaman sentin kiilakorko ja ne sopivat tosi hyvin pihahäihin. Eipähän tarvinnut kaivella uponneita korkoja mudasta tai nurmikosta. Mukaviksikin osoittautuivat, mitään jalkojen väsymistä tai rakkoja ei ollut havaittavissa. Sinisävyinen asukokonaisuuteni sopi kyllä täydellisesti myös mieheni uuteen pukuun, me oltiin oikea sininen pariskunta. ;)

Reissu oli erittäin onnistunut ja antoisa, onneksi aurinkokin helli meitä. Kiitos ja onnittelut vielä tuoreelle, onnelliselle avioparille tätäkin kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!