keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Viimeinkin!

Tänään se vihdoin alkaa, kesäloma! Reilut kolme viikkoa erossa työasioista, uskon sen tekevän aika hyvää. Edellisen kerran olen viettänyt yli viikon yhtäjaksoista lomaa lokakuun alussa, joten on tässä vähän ehtinyt lomaa jo odotellakin. Suuntaan heti tänään töiden jälkeen Poriin, siellä Jazzit ovat jo täydessä vauhdissa ja pääsen hyppäämään mukaan tunnelmiin.

Muuten lomalle on sekalaisia suunnitelmia, ei mitään suurempia. Muumimaailma-reissua ollaan mietitty ja Tukholmassa lähdetään käymään kavereiden kanssa. On muutenkin kiva ehtiä tapaamaan sellaisia ystäviä, joita arjessa ei niin paljon ehdi. 

Haluan kuitenkin myös olla ihan rauhassa kotona perheen kanssa. Voisimme vaikka laittaa pikku-T:n huonetta vähän "isomman pojan" näköiseksi ja käydä poimimassa mustikoita lähimetsistä. Haluaisin myös lukea jonkun hyvän kirjan, liikkua paljon ja käydä kasvohoidossa. Helteisten, aurinkoisten päivien suhteen odotukset eivät ole kovin korkealla, mutta jos niitä suodaan, niin olen kyllä todella iloinen!


Nämä orvokit ovat muuten ihan uskomattomat! Nuo keltaiset pölyttyivät ihan itsekseen viime kesältä kun meillä oli keltaisia orvokkeja ruukuissa terassin pöydillä. Ja ne todella kukoistavat ja kasvavat, ovat muodostaneet ihan kuin kukkapenkin aidan vierustalle. Tuo kohta on vieläpä muuten vähän sellainen, että siinä ei edes nurmikko kunnolla viherrä, en tiedä, miksi nuo orvokit sitten viihtyvät niin kovin hyvin. 

Mutta en valita, nämähän nyt peittävät juuri sopivasti sen huonon kohdan nurmikosta ja näyttävät muutenkin kivoilta. Naapurikin luuli, että olen oikein varta vasten istuttanut orvokit tuohon. Valkoiset lisäsin keltaisten seuraksi ja nyt kesälomapuhteena voisinkin etsiä harjunrinteestä kiviä, joilla reunustaisin pikku kukkapenkkini. Tässä vasta puutarhanhoitoa minun makuuni. :)

Jokos te olette lomilla?

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun tulet käymään Jazzeilla. Tällä viikolla on Porissa vilskettä! Blogiasi on mukavaa lukea, se on hyväntuulinen ja on myös mielenkiintoisia sisustusjuttuja, joista saa ideoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosi mukava kuulla. Porin reissu oli taas huippu! Mun mielestä se kaupunki on parhaimmillaan juuri Suomi Areena- ja Jazz-vilskeen aikana.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!