maanantai 20. heinäkuuta 2015

Marimekon suloinen sisustussyksy


Olen varmaan saanut jo äidinmaidossa aimo annoksen Marimekko-faniutta - meillä on lapsuudenkodissani ollut aina paljon Marimekkoa. Ei siis ihme, että nämä raikkaan ajattomat kuosit tuovat aina todella kotoisan ja hyvän olon. Viime aikoina oma Marimekko-innostus on ollut pienellä tauolla, mutta nyt se nostaa päätään taas, varmaan vahvempana kuin koskaan. 

Syksyn uutuuksissa on useita kiinnostavia juttuja ja uuden lookbookin kuvat järjettömän tyylikkäästi stailattuja. Tummat sävyt, harmaa, pehmeä beige ja lämmin puu tuntuvat olevan nyt pinnalla myös Marimekolla. Pienet kivet -torkkupeitto menee omalle haavelistalleni heti! 

Eikä hätää, en halua jakaa liian syksyisiä fiiliksiä (oma lomanikin ihan alkumetreillä). Sillä ainakaan minulle näistä kuvista ei tullut kovinkaan syksyinen olo. Marimekko on aina raikasta, ajatonta ja virkistävää - ei ikinä synkkää.


Kannattaa käydä selaamassa koko syksyn sisustuskatalogi täältä, klik klik.

4 kommenttia:

 1. Iiiik, ihania!!!!! Just tällaisia tunnelmia ja fiiliksiä imin itsekin asuntomessuilta :) (Yritän saada reissusta postauksen joskus ulos, kunhan ehdin istumaan koneelle niin pitkäksi aikaa että saan kuvat käytyä läpi...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelen sun messupostausta innolla. :) Kiva kun voi blogien kautta päästä messutunnelmiin mukaan, ne kun eivät mahtuneet tämän kesän lomasuunnitelmiin mukaan omalla kohdalla.

   Poista
 2. Ihanaa kun suomalaiset brändit tekevät nousuaan :) Äidinmaidosta voi vissiin saada myös yliannostuken Marimekkoa. Mieheni ei vieläkään kestä yhtään marikuoseja, koska on elänyt lapsuutensa niiden ympäröimänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, uskon että sekin on kyllä mahdollista! Itsekin olen ehkä saanut yliannostuksen joitakin kuoseja, mutta Marimekolta löytyy onneksi yllättävän moneen makuun juttuja ja koko ajan tulee uutuuksiakin. Toki niissä kaikissa on aina joku tunnistettava Marimekko-tyyli.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!