tiistai 6. lokakuuta 2015

Aurinkoinen aamu makuuhuoneessa

Tänään aamulla valmistauduin palaveriin kotoa käsin ja olin lähdössä normaalia myöhemmin. Kun tein lähtöä yläkerrasta, vilkaisin nopeasti makkariin - hups, valot jääneet päälle. Kunnes vilkaisin uudelleen. Ei, kyse ei ollut valoista, vaan mitä upeimmasta aamuauringosta! Auringonvalon kauneutta on tosi vaikea saada vangittua sisustuskuviin, mutta en malttanut olla yrittämättä. Ja kyllä näistä kuvista mielestäni se lokakuisen aamuauringon lämpö ja hehku aika hyvin välittyy.


Makuuhuone on itse asiassa yksi suosikkihuoneistani meillä kotona. Se on jotenkin tasapainoinen ja ollut aika valmis alusta asti.


Makuuhuoneessa on monia mun suosikkeja. Ensinnäkin sänky, tykkään siitä tosi paljon, sopivan eleetön ja mikä tärkeintä, kotimaista massiivipuuta. Olen tehnyt tosi vähän hyviä sisustushankintoja käytettynä, mutta tuo valkoinen Voicen Arctic-senkki on sellainen ja tykkään sen eleettömyydestä valtavasti - sekä siitä, miten paljon se syö tavaraa sisäänsä. Pentikin rouhea jakkara on kiva pari modernille, korkeakiiltoiselle senkille.

Päiväpeitto on Hayn Mega Dot ja sekin kuuluu lemppareihini. Itse asiassa tykkään siitä niin paljon, että tilasin saman vaaleammassa värissä vierashuoneeseen. Pitäisikin hakea paketti viimein postista... 


Makuuhuoneen valkoisesta paperinarumatosta tykkään myös paljon ja seinän maalisävy (Tikkurilan Kontiainen) on yllättäen noussut suosikikseni kaikista meidän seinäväreistä. Se oli muuten mieheni valinta.

Sanoinko, että huone on valmis... Kröhöm, ei ehkä ihan kuitenkaan. Nimittäin yöpöytähän edelleen minulta puuttuu! Tällä hetkellä Muuton Visu-tuoli toimittaa sen virkaa. Kunnes se oikea, täydellinen vaihtoehto joskus tulee vastaan. Niin ja valaisin sen ylle. Mies joskus mietti, että tuohon seinälle voisi kiinnittää taulun tai julisteen ja tavallaan olen samaa mieltä, mutta toisaalta voisi mennä tikashyllykön kanssa turhan levottomaksi. Mitä te sanotte?


En olekaan muistanut esitellä vielä Steltonin Time-kelloa, jonka hankin vähän aikaa sitten. (Tämä näytti olevan aika kivalla hinnalla nyt Hullareillakin tarjolla.) Tosi ihana kello, josta haaveilin aika pitkään. Pelkistetty, moderni design miellyttää silmää ja tämä on käytännöllinenkin, sillä vanha valkoinen kello ei oikein erottunut valkoista seinää vasten. Nyt ajan näkee helpommin yhdellä vilkaisulla, mikä on tietysti positiivista kun kellosta puhutaan. ;)


Huomiseksikin luvataan aurinkoista syyspäivää! :)

6 kommenttia:

  1. Täälläkin oli tänään kaunis syyspäivä. Yö oli jo tosi kylmä, mutta niinhän se lokakuussa jo kuuluu ollakin :)

    Kivan levollinen tunnelma teidän makkarissa ja tykkään kovasti tuosta seinän sävystä!
    Eikä välttis kaipaa taulua...katsele rauhassa , kyllä se ajatus sitten jostain lähtee :) Visu tuoliin takertui silmät, olen ihastunut sen muotoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin tosiaankin kylmä päivä eilen ja nytkin näyttäisi aamu alkavan suht kovassa pakkasessa.

      Kiitos kommentista, ei välttämättä tosiaan tarvitse taulua. Livenä varsinkaan. Ja ymmärrän, että Visuun takertuu silmät, se on niin kauniisti muotoiltu tuoli.

      Poista
  2. Ooooh! Ihana kello.
    Ja hei, päiväpeitto (!), jonka joku vielä on ehtinyt laittaa sängyn päälle (?!) - kade :D Itse tossa jonkin aika sitten ryttäsi päiväpeiton varastoon ja ostin "tilalle" kauniit pussilakanat. Ei siis tarvitse, kuin suoristaa peitot. #rimaalas #laiskaäiti

    Myös ihana, että teillä on vierashuone! Me kans niin haaveillaan kolmannesta huoneesta..

    Tosi kaunista kaikki kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kello on kyllä superihana! Ja hei, ei meillä joka päivä sänkyä pedata, esim tänään ei ole sitä tehty... mutta eilen oli pedattu ja vieläpä mieheni toimesta. Kivat lakanat on kuitenkin must have, koska tosiaankaan aina ei jaksa pedata. Tuo Pentikin jakkarahan onkin siis päiväpeiton säilytystuoli. Vierashuonekin on kyllä kätevä, vaikka työhuoneena sitä enemmän käytetäänkin.

      Poista
  3. Kaunis tunnelma teillä makkarissakin. :) Aurinkoset syyspäivät on parhaita! Itse olen flussassa, joten joudun nauttimaan sisältä käsin kauniista ilmasta.

    Tuota päiväpeittoa olen ennenkin sun kuvissa ihaillut, voi kun raaskisi joskus hankkia sellaisen itsellekin. Jakkara on ihana, onkohan se Bruno?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulpu. Mullakin on joku omituinen äänenlähtöflunssa, siis ääni ihan maassa. Toivottavasti ei tule pahempaa. Pikaista paranemista sulle! Päiväpeitto on kyllä kiva ja laadukas, voin suositella. Ja juu, tuo jakkara on nimenomaan Bruno. :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!