torstai 22. lokakuuta 2015

Se päivä oli kaunis

Tyttö voi lähteä mereltä, mutta meri ei lähde tytöstä. Niin se vain on. Olen viettänyt lapsuuteni Meri-Porissa ja isän puolen suku on Turun saariston suunnalta, joten ei ehkä ihme, että rakastan rannikkokaupunkeja oikein erityisen paljon. Olen tosi iloinen kivasta kodistamme ja hyvästä elämäntilanteestamme Pirkanmaalla tällä hetkellä, mutta aina välillä haaveilen paluumuutosta rannikolle - ei sitä tiedä, voihan se vielä joskus tapahtuakin.

Viime kesänä vietimme upean, helteisen kesäpäivän Naantalissa koko perheeni kanssa. Oli kyllä todella kivaa. Pääkohde oli Muumimaailma, mutta itse yllätyin, miten upea paikka Naantali muutenkin oli. Muumimaailma on nyt nähty ainakin muutamaksi vuodeksi, mutta viehättävään Naantaliin haluan palata ensi kesänä ehdottomasti. Viime kesän vierailu oli jostain ihmeellisestä syystä ihan ensimmäiseni, mutta ei siis todellakaan viimeinen.

Vai mitä sanotte näistä kuvista?


Minun piti postailla Naantalin reissusta jo kesällä, mutta en sitten ehtinytkään. Toisaalta, mikäs sen parempaa kuin palata kesähetkiin näin pimeänä ja sateisena lokakuisena aamuna. Tässähän ihan tuntee merituulen ja auringon säteet ihollaan. Ja ennen kuin huomaammekaan, on kesä taas täällä. 

12 kommenttia:

  1. Naantali on ihana! Hurautamme sinne tasasin väliajoin fiilistelemään. Onneksi Turusta ei kestä kuin pikku hetki ajaa tuonne. Kesällä tulee fiilisteltyä, että miten ihanaa olisi asua Naantalissa. Talvesta en ole niin varma, kaupunki kun elää vahvasti kesäsesongista. Tosin myös aurinkoinen talvipakkaspäivä on loistava ajankohta Naantali-vierailulle. Sellainen talven ihmemaa. Talvinen Muumimaailma on myös suloinen päiväkohde eväsretkelle. Ja talvella alueelle pääsee ilmaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te olette onnekkaita kun pääsette niin helposti tuolla käymään. Kiitos vinkistä tuon talvisen Muumimaailman suhteen!

      Poista
  2. Itsekin ihastuin Naantaliin Muumimaailma reissulla :) Sinne täytyy reissailla uudestaan ihan vaan istuskelemaan ja nauttimaan kesäillasta!

    VastaaPoista
  3. Naantali on kyllä kaunis. Täytyisi joskus varata aikaa siellä kävelyyn, toistaiseksi ei ole tullut kuin käytyä pariin kertaan Muumimaailmassa ja siinä samalla ihailtua kauniita taloja ja miljöötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ensi kerralla skippaamme varmaan Muumimaailman kokonaan, on niin kallistakin.

      Poista
  4. Ihania kuvia ja kesäenergiaa tähän harmaaseen syyspäivään. Kiitos :) Me ei ollakaan koskaan käyty Naantalissa. Ajatus oli jo viime kesänä mennä Muumimaailmaan, mutta ne lippujen hinnat.. apua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin just sopiva hetki katsella tällaisia kuvia? :) Muumimaailman hinnat on kyllä luokkaa ryöstö! Ei missään nimessä joka vuosi...

      Poista
  5. Naantali on ihana! Asuttiin aikoinaan Turussa kolmisen vuotta, mutta Naantalissa tuli käytyä vain pari kertaa eikä kertaakaan vain haahuilemassa- vaikutti ihanalta kaupungilta. Nyt harmittaa, mutta toivottavasti saadaan aikaiseksi kunnon turistireissu (sitä Muumimaailmaa ei tosin ole kiire nähdä ;D) pian. Vaikka jo ensi kesänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naantali ensi kesänä kuulostaa hyvältä! Muumimaailmaakin suosittelen, oli tosi symppis paikka ja elämys meille kaikille, mutta en menisi vielä kauheasti alle 3-vuotiaan kanssa.

      Poista
  6. Naantali on aivan ihastuttava pieni paikka, jokin näissä pikkukaupungeissa minua viehättää. Tunnelma on kohdillaan ja meren läheisyys tuo sitä jotain.

    Ihanat kuvat ja fiilikset, mukavan kuuloinen reissu teillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkukaupungit rannikolla ovat kyllä ihania, nyt niitä osaa arvostaa kun on asunut yli 10 vuotta muualla. Kiitos kivasta kommentistasi.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!