tiistai 13. lokakuuta 2015

Tiskiharjavinkki

Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on arjen estetiikkaa arvostavia lukijoita, joten haluan vinkata hyvästä, halvasta ja kauniista tiskiharjasta.

Kuulen kyllä takaraivossani teini-ikäisen Suvin hämmentyneen naurun... En olisi varmasti ikinä uskonut, että jaan jonain (keski-ikäistyvänä) päivänä tiskiharjavinkkejä netissä! Olin nuorempana aikamoinen idealisti ja halusin pelastaa maailman, tehdä jotain suurta ja tärkeää. Toki haluaisin vieläkin, mutta tähän on tultu, kirjoitan hömppäblogia ja jaan tiskiharjavinkkejä...


Vaan ei kai se niin väärin ole, lisätä kauneutta arkeen? Jos kuitenkin on roikotettava jonkinlaista astioidenpuhdistusvälinettä keittiönsä paraatipaikalla, niin miksei tekisi sitä omaan tyyliinsä sopivasti?


Olen rehellisesti sanottuna potenut vähän identiteettikriisiä tämän blogini kanssa viime aikoina. Onko minulla oikeasti jotain erityistä sanottavaa tässä toinen toistaan upeampien blogien maailmassa? Käytänkö tähän liikaa aikaa? Voisinko tehdä jotain tärkeämpää ja silti tyydyttää kirjoittamisen ja kuvaamisen tarpeeni...? Vielä en ole päässyt mihinkään erityiseen lopputulokseen, kirjoittelen blogia oman fiiliksen mukaan ja ainakin vieä tuntuu, etten malta lopettaakaan. Uskon, että ainakin läheiseni pääsevät vähän helpommalla kun puran loputtoman sisustamisintoni suurimmaksi osaksi tänne... ;)

Mutta, asiaan, se tiskiharja: X-Tra-merkkinen, Prismasta, hinta 68 senttiä. Saatavana kokomustana, kokovalkoisena ja mustavalkoisena. Meillä on ollut kaikki nuo värit, mutta kokomusta on kyllä suosikkini.

24 kommenttia:

  1. Höh, mistäs tiedät vaikka olisit juuri pelastanut jonkun päivän! Jonkun joka on etsinyt edullista mustaa tiskiharjaa jo kuukausia :D Tiedätkö, löysin itse vastaavan Ica marketista muutamalla kruunulla ja hieman riemuissani laskeskelin, että montako näitä saisi samalla rahalla kuin sen nimeltä mainitsemattoman mustan harjan...joka kustantaa noin kybän!

    P.S. Etkä muuten katoa minnekään!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista. Se nyt on vaan tyhmää maksaa liikaa. ;) Enkä katoa, en malta.

      Poista
  2. Mistä tuo ihana saippuapumppu on? Sopisi mun uuden asunnon kylppäriin hienosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saippuapumppu on on tällaisen ruåtsalaisen merkin valmistama (tietty hei): http://www.cultdesign.se/ Olen kyllä ostanut tuon jo aika kauan sitten Porista, Sisustustalo Mokasta, mutta ainakin Stockmann näyttäisi ko. merkkiä myyvän.

      Poista
  3. Näitä mä lähen kyllä prismasta hakeen :D

    VastaaPoista
  4. Eikä! Kiitos Suvi vinkistä! Määkin oon nimeltä mainitsematonta mustaa tiskiharjaa kuolaillut, mutta hinta on niin suolainen, että on jäänyt ostamatta. Mutta tämähän on vielä paremman näköinen ja ihan sikahalpa!

    VastaaPoista
  5. Harvoin kommentoin, mutta nyt oli pakko! Pidän blogistasi juuri siksi, koska se ei ole liian "upea", vaan jaat täällä asioita, joihin on tällaisten tavisten kuten minä helppo samaistua :) Vähän nolottaa myöntää, mutta olen ihan oikeasti joskus miettinyt, mistä saisin kokomustan tiskiharjan ilman, että tarvitsee maksaa järjetöntä hintaa!
    -Emily

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emily, tosi mukava kuulla, että tykkäät blogistani ja myös, että tästä vinkistä oli hyötyä.

      Poista
  6. Zubis Corner on lempiblogini! Olen sen kautta oppinut rakastamaan suomalaista sisustustyyliä ja saanut paljon vinkkejä sisustamiseen. Sun blogi on juuri sellainen kuin pitäisi - aito ja ihana!

    VastaaPoista
  7. Eeeeeet missään nimessä nyt edes harkitse mitään blogin lopettamista!! Tämä on myös minun suosikkejani <3 Ja kuule, omassa blogissani juuri julkaistu hassu haaste myös sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä saatan aina välillä harkita, mutta luuletko, että musta oikeasti olisi lopettamaan...? Ehei! :) Ja samat sanat, sun blogi on aivan mahtava. Kiitos haasteesta.

      Poista
  8. Kiitos hyvästä vinkistä, just viikonloppuna pyörittelin sitä kallista musta tiskiharjaa kädessä ja en raaskinut ostaa. Täytyypä siis suunnata pian ostamaan edullisempi...
    Tämä on yksi lemppariblogini, harvoja ehdin enää lukemaan mutta täällä käyn joka kerta! Jatka vaan, täällä odotetaan uusia postauksia kyllä pidempikin tovi. :) Itse olen miettinyt hieman samoja juttuja omani suhteen, mutta toistaiseksi jatkanut kirjoittamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia. Olen kyllä huomannut, että lukijat pysyvät, vaikka postauksia tulisi harvemminkin, nyt on tahti ihan huomaamatta ja sen enempää suunnittelematta (en koskaan ajasta postauksia) vakiintunut siihen pariin kertaan viikossa. Sulla on tosi ihana ja inspiroiva blogi ja käyn lukemassa lähes jokaisen postauksesi. Jatka samaan malliin!

      Poista
  9. Enhän mä edes tajunnut tarvitsevani mustaa tiskiharjaa (on vissiin joku juttu?:D) ennen tätä! Ja älä lopeta, mistä meidän perhe muuten tietäis mitä teille kuuluu? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa siis todellakin tarviit mustan tiskiharjan! Kuinka oot voinut elää ilman sitä. Ja tietäisit varmaan yhtä hyvin kuin mä tiedän, mitä teille kuuluu :D:D

      Poista
  10. Pidän blogistasi kovasti, monta juttua olen löytänyt täältä jotka haluan tulevaisuudessa omaan asuntooni. :)

    VastaaPoista
  11. Onpa hauska yhteensattuma, olin nimittäin ostanut tuon kyseisen harjan samana päivänä kun tämä postaus on ilmestynyt! Sitä ennen mulla on ollut käytössä Sini-tuotteen pannuharja ihan vain siksi, että se on musta/tummanharmaa :D. En sitten tiedä onko tuo pannuharja jotenkin liian kova kaikille tiskeille. Harja on kovassa käytössä, kun tiskaan kaikki tiskit käsin. Pitää sen siis silmää miellyttää ja musta olla! :)

    Raumalta terveisin, Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, hauska tosiaankin! Mun mielestä tämä tiskiharja on jotenkin just sopivan pehmeä/kova, tykkään! Terkkuja sinne suuntaan. :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!