maanantai 16. marraskuuta 2015

Harmaa huopakori

Jatketaan näillä mun Prisma-löydöillä. Ehkä vähän kohtuutonta kun sää on harmaa, uutiset harmaita, koko maailman tila aika lohduton, niin minä se vain postailen harmaista asioista. Mutta kyllähän harmaa huopa ja lähikaupasta tehty sisustuslöytö ovat arkista turvaa parhaimmillaan?


Olen haaveillut Muuton Restore-huopakorista ties kuinka kauan, mutta en ole koskaan raaskinut sitä ostaa. Ja hyvä niin, sillä tämä huopakori on oikeastaan vielä kivempi. Sisään mahtuu uskomaton määrä lehtiä ja kantokahvoista koria on helppo siirrellä. Väri on täydellisen kaunis harmaa. Valmistajan nimeä en valitettavasti kirjoittanut ylös, mutta kotimainen se joka tapauksessa oli ja hinta oli muistaakseni noin 12 euroa. Olen hyvin tyytyväinen löytööni. 

Kuvassa vilahtava syöttötuoli/juniorituoli kannettiin muuten tänään varastoon. Kuulemma T on jo niin iso poika, että voi istua tavallisella tuolilla. No sehän sopii! Ei kuitenkaan vielä luovuta tuolista, jos vaikka nuoren herran mieli muuttuu. Sitä on aina välillä ollut liikkeellä.

8 kommenttia:

 1. Minustakin malli on kivempi. Meilläkin juniorituoli siirtyi juuri serkun.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivannäköinen huopakori ja varmasti kätevä. Meillä on Iittalan meno-kassi ja se on taipunut monenlaiseen käyttöön. Tykkään huovasta, kun se pysyy niin hyvännäköisenä kun on tukeva. Toisaalta kuitenkin pehmeännäköinen - hyvä valinta sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on muuten ehdottomasti jotain samaa kuin Iittalan Meno-kassissa! Huopa on tosi kiva materiaali.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, pitääpä tsekata kauppareissulla.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kurkata säilytyskoriosasto läpi.

   Poista
 4. Onpas varsin varteenotettava löytö!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!