sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Mainio miniloma

Ei kyllä uskoisi, että lomapäiviä oli oikeasti vain kaksi. Niin täydellinen meidän miniloman irtiotto on ollut. Olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä ja hyvin vähän aikaa ruutujen äärellä, tekee hyvää itse kullekin. Ja aikakin kuluu hyvällä tavalla hitaammin kun ei surffaile netissä tai katso telkkaria.Miniloman antia olivat muun muassa upeat dinosaurusten luut ja muut suuret ihmeet Luonnontieteellisessä museossa... (Minä ihailin upean näyttelyn lisäksi mielettömän viihtyisää ja viimeisen päälle laitettua miljöötä, voi mikä kalanruotoparkettikin!)


Monenlaiset herkut...


Pienten ja vähän isompien ystävien tapaamiset...


Sekä kylpylässä polskiminen ja pieni shoppailukin. 

Näin sitä vain lomailu(kin) on muuttunut lapsen myötä. Vielä muutama vuosi sitten en olisi todellakaan uskonut, että vietän aikaa Helsingissä leikkipuiston laidalla, ruokailen ravintolassa leikkipaikan läheisyydessä tai majoitun kylpylähotellissa. Mutta elämäntilanteen mukaan mennään ja hienoa on, että palveluita ja lomailumahdollisuuksia löytyy niin moneen eri elämäntilanteeseen. Flamingo oli oikein kiva kohde meille. Oli myöskin kiva ylläri, että pääsimme uimaan kahtena peräkkäisenä päivänä mukavan edullisesti kun ostimme kylpyläliput suoraan hotellin respasta.

Mutta suurin riemu oli edessä kun saavuimme kotiin. Lunta! Ja paljon! Voi sitä onnea ja iloa. Pikku-T totesi, että "nyt se joulupukki tulee".


Täällä Pirkanmaalla on satanut tosiaan reilusti lunta ja nytkin satelee lisää. Todella monilla alueilla on kärsitty sähkökatkoista, mutta onneksi me olemme päässeet niiden suhteen vähällä. Viime yönä meillä oli sähköt poikki muutaman tunnin ja tänään sain käydä varsin virkistävässä suihkussa kun lämmin vesi loppui juuri saatuani hoitoaineen päähäni. ;)


Pidennetty viikonloppumme oli siis oikein onnistunut. Siinäkin mielessä, että ehdin vaihtaa olohuoneen järjestystä ja vieläpä kuvailla sitä hieman sekä tein Helsingistä yhden ihan mielettömän ihanan sisustusostoksen. Näistä lisää lähipäivinä, nyt toivottelen mukavaa talvi-iltaa!

2 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!